Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Ημαθιώτης τεχνικός στον ΑΣ Γιαννιτσά

Δείτε την ανακοίνωση

Στον ΑΣ Γιαννιτσά θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Ημαθιώτης τεχνικός Σταύρος Κωστογλίδης, επιστρέφοντας σε γνώριμα λημέρια, καθώς έχει ξαναπεράσει από τον πάγκο της ομάδας.

Δείτε την ανακοίνωση του ΑΣ Γιαννιτσά, παρακάτω:


«Ο ΑΣ Γιαννιτσά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Σταύρο Κωστογλίδη. Του ευχόμαστε καλή αρχη !»

9 σχόλια:

  1. Φαντάσου τώρα για να έρθει αυτός στα Γιαννιτσά τι προτάσεις είχε από ομάδες τις περιοχής του....;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγάλε κι άλλο πόνο, χωριατούλη του καφενείου.

      Διαγραφή
    2. Φαντάσου για να βγάζεις τόσο κόμπλεξ, πόσο σε πονάει ο Α.Σ.

      Διαγραφή
    3. Φαντάσου την ώρα που θα πίνω στην υγειά σου ..Η αλήθεια πονάει.!κομπλεξικε πρωτευουσιανε . Να δω όταν δεν χεις να τον πληρώσεις τι θα λες. Κ θα σταματήσει να κουβαλάει κ τους άλλους που έφερε από εκεί ....

      Διαγραφή
    4. Φαντάσου πόσο κομπλεξικός είσαι, χωριατούλη της φάπας και της ξάπλας, που στη μίζερη και αδιάφορη ζωή σου δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις και ασχολείσαι μόνο με τον Α.Σ Γιαννιτσά. Παίξε με τις κούκλες σου, ξεκινά το πλέξιμο, το κέντημα ή ό,τι άλλο σε εκφράζει και σταμάτα να βγάζεις τα συμπλέγματα σου. Ξέρουμε ότι μια ζωή θα έχεις την νοοτροπία του κακόμοιρου χωριάτη, αλλά μη γίνεσαι συνέχεια ρεζίλι. Στο κάτω - κάτω, μπορείς να επισκεφτείς έναν ειδικό, ο οποίος ίσως να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τους καθημερινούς σου εφιάλτες με τον Α.Σ. Γιαννιτσά.

      Διαγραφή
    5. Κοίτα να βάλεις το χέρι στην τσέπη τσαμπατζη φίλαθλε - οπαδε και πολλά μην λες! Μας ζαλισες με την χρεοκοπημένη ομάδα σου που πήρε από απόντα το όνομα τις πόλης..!! Καημένε. Μέχρι τον Δεκέμβριο δεν θα υπάρχεις ....

      Διαγραφή
  2. Τοψή τι έγινε λυπήθηκες το Φαρφαλα και είπες να τον βοηθήσεις τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σούζη, σε τσούζει; Περαστικά σου και πολλούς εφιάλτες.

      Διαγραφή
  3. Προσφέρουμε δωρεάν εισιτήριο διαρκείας, σε αυτόν που θα κάνει το πιο γελοίο και γεμάτο κόμπλεξ, σχόλιό. Όποιος μας διασκεδάσει περισσότερο, θα ειδοποιηθεί για να παραλάβει το εισιτήριο του, από τον βρεφονηπιακό σταθμό του χωριού του. Συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365