Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Φιλική νίκη του Αλμωπού Αριδαίας στη Λάρισα

Γράφει ο Αντώνης Καρατζίδης

Σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη στο γήπεδο της Κοιλάδας Λαρίσης, ο Αλμωπός Αριδαίας έφυγε νικητής καθώς επικράτησε με σκορ 0-2 του Ηρακλή Λάρισας, δείχνοντας και φέτος το πόσο ανταγωνιστικός θα παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα της SuperLeague 2.


Οι κυανόλευκοι ήταν ανώτεροι του αντιπάλου τους καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, έχοντας την κατοχή της μπάλας, χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα.


Το σκορ για τον Αλμωπό άνοιξε ο Βασίλης Παπαδόπουλος στο 30' με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ (την οποία μπορείτε να την δείτε με κλικ ΕΔΩ), ενώ το τελικό 0-2 έγραψε 2' λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 88' ο νεαρός Αριδαιώτης Κωνσταντίνος Καρυπίδης με ωραίο δυνατό κοντινό πλασέ.


Οι προπονήσεις για τον Αλμωπό θα συνεχιστούν καθ’ όλη την εβδομάδα με το μυαλό όλων να βρίσκεται πλέον στην έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.


Οι συνθέσεις:

Ηρακλής Λάρισας (Παναγιώτης Διλμπέρης – Χρήστος Χατζηλιάδης): Κουτζαβασίλης, Καψάλης Μ., Δοδοντσάκης, Καψάλης Σ., Γκουγκούδης, Αγγελούλης, Μπάμης, Αλτάνης, Τασιούλης, Τσιμίκας, Συρεγγέλας. 

Έπαιξαν και οι: Ζαφειρίου, Χριστίδης, Καμπέρης, Λεσάι, Μάντικας, Γκουτσιούδης, Γαργάλας, Μπάντροβιτς, Παπαγιάννης.

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Σέχου, Παρασκευάς, Τσιμπούκας, Κέρθι, Έππας, Κολλαράς, Τσιπούρας, Πέττας, Μανωλάκης, Παπαδόπουλος. 

Έπαιξαν και οι: Ασλαμπάλογλου, Ρίβας, Καρυπίδης, Γιαλαμούδης, Λεσάϊ, Πόποβιτς, Γιουκούδης, Τουλής, Μπρένκα, Σουλιώτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Κοντογιάννης, Καραμαγκιόλας.

1 σχόλιο:

  1. Ομάδα με βάθος πάγκου που πρέπει να στηριχθεί από όλους μας για να έχει την ανάλογη επιτυχία.
    Μπράβο για ακόμη μια φορά για τη δημιουργία μιας ομάδας ανταγωνιστικής στην κατηγορία.
    Ας μη ξεχνάμε ότι φέτος από τις 15 ομάδες που συμμετέχουν αν αφαιρέσουμε τις 2 β ομάδες ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού πέφτουν οι 4 από τις 13.
    Όποτε χρειάζεται μεγάλη στήριξη η προσπάθεια.
    Και όπου στήριξη σημαίνει παρουσία στο γηπεδο.
    Καλή χρονιά με υγεία και
    Αλμωψ πάντα και παντού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365