Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

«Θρίλερ» με τον απαγχονισμό αρχιμανδρίτη: «Το παιδί μου το φάγανε» λέει η μητέρα του

«Το παιδί μου το φάγανε»

Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου του αρχιμανδρίτη στα Πατήσια, καθώς όλα τα σενάρια για το τι συνέβη παραμένουν ανοιχτά και εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές.


Μετά το αρχικό σοκ που έφερε η είδηση του θανάτου του αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου, αίσθηση προκάλεσαν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που άνοιξαν νέο σενάριο περάν της αυτοκτονίας.


Πιο συγκεκριμένα, παρότι ο άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος με τη ζώνη του, πλεν δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμη και το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, καθώς στο σώμα του φέρεται να είχε μώλωπες, ενώ το στόμα του ήταν γεμάτο αίμα.


«Το παιδί μου το φάγανε», ξεσπά η μητέρα του, που ζει με τον άλλο γιο της στο Άργος - απορρίπτοντας την εκδοχή της αυτοκτονίας, καθώς όπως υπογραμμίζει «το παιδί μου ποτέ δεν θα το έκανε αυτό».


Μιλώντας στον Alpha, η γυναίκα περιέγραψε ότι είχαν δύο ημέρες να μιλήσουν στο τηλέφωνο, γεγονός που την ανησύχησε:


Πέρασαν δύο ημέρες και δεν με είχε πάρει τηλέφωνο. Πήρα στην εκκλησία αλλά την πρώτη ημέρα λέω ότι μπορεί να έχει πάει σε κάποιο μνημόσυνο. Δεν έπιανε το τηλέφωνο. Έπαιρνα κάτι φίλες δεν τον έβρισκαν. Την άλλη ημέρα κάναμε ένα τραπέζι γιατί γιόρταζε το παιδί μου το άλλο και με έτρωγαν τα φίδια. Από τα πολλά κάτι υποψιαστήκαμε.


Διευκρίνισε, δε, ότι τον εντόπισε νεκρό «μία γυναίκα που καθαρίζει με τον γιο της. Πήραμε τον γιο της τηλέφωνο γιατί τον βοηθούσε, τον είχε σαν δεξί του χέρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365