Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Η προκύρηξη της Α’ Κατηγορίας στην ΕΠΣ Πέλλας

Η προκύρηξη της Α’ Κατηγορίας στην ΕΠΣ Πέλλας

Την απευθείας άνοδο δύο ομάδων στην Α1 Κατηγορία προβλέπει η προκύρηξη της Α’ Κατηγορίας σε έναν όμιλο 13 ομάδων, ενώ σε περίπτωση ανόδου στην Γ’ Εθνική του πρωταθλητή της Α1, τότε ανέρχεται και 3η ομάδα στην Α1.

Όσον αφορά τον υποβιβασμό, οι τρείς τελευταίες ομάδες θα πάρουν την άγουσα για την Β’ Κατηγορία, ενώ σε περίπτωση υποβιβασμού ομάδας Γ’ Εθνικής της Πέλλας θα υποβιβαστεί κι άλλη ομάδα.

Α’ Κατηγορία 

Το πρωτάθλημα διεξάγεται σε έναν (1) όμιλο των δέκα τριών ομάδων (13).

Ολοκληρώνονται οι διπλοί αγώνες (α’ και β’ γύρος) και σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων, ισχύουν όσα αναφέρει το άρθρο 20 του Κ.Α.Π.

Έτσι, οριστικοποιείται η κατάταξη των ομάδων από τη 1η θέση μέχρι και την 13η θέση.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν την 1η και την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, θα ανέλθουν στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023/2024. 

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις τρείς τελευταίες θέσεις (11η , 12η και 13η θέση) υποβιβάζονται στην Βλ ερασιτεχνική κατηγορία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023/2024. 

- Σε περίπτωση υποβιβασμού μίας ομάδας της δύναμής μας από την Γ´ Εθνική κατηγορία, τότε υποβιβάζεται στην Β´ ερασιτεχνική κατηγορία και η ομάδα που θα καταλάβει την 10η θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ κατηγορίας περιόδου 2022/2023.

- Σε περίπτωση υποβιβασμού και των δύο ομάδων της δύναμής μας από την Γ´ Εθνική κατηγορία, τότε υποβιβάζεται στην Β´ ερασιτεχνική κατηγορία και η ομάδα που θα καταλάβει την 9η θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ κατηγορίας περιόδου 2022/2023.

- Σε περίπτωση ανόδου της πρωταθλήτριας ομάδας μας στην Γ´ Εθνική κατηγορία, τότε θα ανέλθει η ομάδα που κατέλαβε την 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ κατηγορίας περιόδου 2022/2023. 

Η Α’ Κατηγορία για την περίοδο 2023/2024 θα απαρτίζεται από δέκα τέσσερις (14) ομάδες.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365