Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Ηλικιωμένος κέρασε όλο το καφενείο, τους προσκάλεσε στην κηδεία του και μετά αυτοκτόνησε

Μια ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (7/10) στη Φθιώτιδα
Τραγωδία στη Φθιώτιδα, με 90χρονο να κερνάει πρώτα τους συγχωριανούς του, να τους ρωτάει αν θα πάνε στην κηδεία του και στη συνέχεια να βάζει τέλος στη ζωή του.


Μια ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (7/10) στη Φθιώτιδα. Ένας 90χρονος, αυτοκτόνησε στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας, έχοντας προειδοποιήσει τους συγχωριανούς του.


Σύμφωνα με lamiareport.gr, το ίδιο πρωί είχε πάει στο καφενείο του χωριού και τους κέρασε όλους. Φεύγοντας τους ρώτησε αν θα πάνε στην κηδεία του, με τους ανθρώπους εκεί να τον πειράζουν, καθώς δεν πήραν στα σοβαρά τα λόγια του.  


Ο 90χρονος, είχε πάρει τελικά την απόφασή του και ειδοποίησε μάλιστα, και κάποιους συγγενείς του καλώντας τους επίσης, στην κηδεία του. Πριν προλάβουν κι εκείνοι να ειδοποιήσουν και να ελέγξουν αν μιλούσε σοβαρά, ο ηλικιωμένος μέσα στο σπίτι όπου διέμενε μόνος του στο Παλαιοχώρι Δωριέων, έστρεψε πάνω του το κυνηγετικό όπλο που είχε και αυτοπυροβολήθηκε.


Πρόκειται για κάτοικο και ήταν πολύ καλός και αξιοπρεπή, όπως τον περιγράφουν όσοι τον ήξεραν. Στο σημείο έφτασαν περιπολικά του ΑΤ Αμφίκλειας προκειμένου να εξετάσουν όλα τα στοιχεία, για τη διερεύνηση της υπόθεσης που βύθισαν στο πένθος την τοπική κοινωνία.

1 σχόλιο:

  1. Καλο παράδεισο να εχει κουράγιο στην οικογενεια του και στους φίλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365