Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Ισοπαλία στην Ν. Πέλλα (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έγινε στο γήπεδο της Ν. Πέλλας, όπου η τοπικός Μ. Αλέξανδρος και ο Άρης Παλαιφύτου αναμετρήθηκαν, με τελικό σκορ 1-1.

Παιχνίδι προετοιμασίας για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, μετά την αναστολή των πρωταθλημάτων, με τους τεχνικούς Κώστα Τσαλκιτζή των γηπεδούχων και Πέτρο Λιτοβολη των φιλοξενουμένων, να δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους και να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα και βλέποντας αυτά που ήθελαν να δουν, ώστε να είναι σε ετοιμότητα όταν ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια.


Το αποτέλεσμα είναι κάτι που περνάει σε δεύτερη μοίρα καθώς σκοπός των αγώνων αυτών είναι η συνοχή των ποδοσφαιριστών και να αφομοιώσουν καλύτερα αυτό που θέλει να περάσει ο προπονητής, μέσα από τις προπονήσεις.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και κοίταξαν στα μάτια τον αντίπαλο τους που αγωνίζεται στην Α1, που βέβαια έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε νεαρού σε ποδοσφαιριστές.


Για την ιστορία σκόρερ των γηπεδούχων ο Βουζαξάκης, ενώ των φιλοξενουμένων ο Λιτοβολής.







3 σχόλια:

  1. Σαν φίλαθλος θεωρώ απαράδεκτο να παρακαλάνε τα παιδιά από την νέα Πέλλα να λήξει το παιχνίδι με την δικαιολογία να μην χτυπήσει κανείς! Στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε μισή ώρα με το ρολόι! Μπράβο για την ισοπαλία, θα σας σώσει αυτός ο βαθμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γράψε το όνομα σου και μετά μπορώ να πω ότι θέλεις
    Δεν είπες όμως ότι στο 6ο λεπτό ακυρώθηκε κι άλλο γκολ της Νέας Πέλλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στην Πέλλα ήταν μια πολύ καλη ομάδα που θεωρώ ότι θα μπορούσε να κρατηθεί και σε πιο πάνω κατηγορία. Παρόλα αυτά θα ήταν άδικο να συγκρίνουμε τις δυο ομάδες. Σε επίσημο παιχνίδι η παιχνίδι με κανονικό διαιτητή το σκορ θα ήταν εντελώς διαφορετικό.
    Μπράβο στο κοουτς Τσαλκιτζη για την ομάδα που έφτιαξε.
    Αυτό για το 6 λεπτό που γράφει ο από πάνω δεν το σχολιάζω καν 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365