Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Ήττα στην πρεμιέρα για τον ελλιπή Αριστοτέλη Σκύδρας

Ήττα στην πρεμιέρα για τον ελλιπή Αριστοτέλη Σκύδρας

O A.O.Π.Κηφισιάς μπήκε με νίκη στο πρωτάθλημα Volley League και μάλιστα πιο άνετα απ΄ότι αναμενόταν καθώς επικράτησε του Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλη Σκύδρας με 3-0 σετ.

Η ομάδα της Πέλλας όπως και στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς αγωνίστηκε χωρίς τους 4 Κουβανούς, ενώ και ο Κώστας Προύσαλης δεν ξεκίνησε τον αγώνα και επιστρατεύηκε μόνο στο δεύτερο μισό του 3ου σετ όταν τραυματίστηκε ο Κώστας Βλαχόπουλος.
 
Η Κηφισιά ζορίστηκε μόνο στο 1ο σετ και είχε πρώτο σκόρερ τον Σέρβο διαγώνιο της Στεφάν Οκοσάνοβιτς. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Τσέιβιρς που σημείωσε 13 πόντους. Στα αξιοσημείωτα η απραγία του λίμπερο Κοντοστάθη που έμεινε με μία προσπάθεια υποδοχής.
 Στο πρώτο σετ του αγώνα ο Αριστοτέλης με διαδοχικά μπλοκ του Τσέλιου στον Οκοσάβοβιτς και «πέναλτι» του Παντακίδη προηγήθηκε 9-6. Η Κηφισιά απάντησε με το «ίδιο νόμισμα» και με μπλοκ των Μαικόν και Οκοσάνοβιτς ισοφάρισε 9-9. Μάλιστα ο Σέρβος διαγώνιος με κερδισμένο μπλοκ άουτ έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα στους γηπεδούχους 11-10. 
Στον καλύτερο πόντο του σετ μετά από εντυπωσιακό ράλι η επίθεση του Παλαιολόγου «τρύπησε» το μπλοκ της Κηφισιάς δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους 13-12. Η αμφίρροπη αναμέτρηση συνεχίστηκε με τον Αριστοτέλη να προηγείται 18-16 και την Κηφισιά να ισοφαρίζει 18-18. 
Η αθηναϊκή ομάδα προσπέρασε 21-20 με μπλοκ των Μαϊκόν και Ρικάρντο, ενώ με κόντρα του Βραζιλιάνου πήρε προβάδισμα 2 πόντων 22-20. Η Κηφισιά έφτασε σε διπλό σετ μπολ 24-22 με επίθεση του Οκοσάνοβιτς, όμως ο Αριστοτέλης ισοφάρισε 24-24. Τελικά το σετ έκρινε ο Ρικάρνο ο οποίος με επίθεση και άσο διαμόρφωσε το τελικό 26-24. 
Τα μπλοκ των Φιλιππακόπουλου και Μαϊκόν και η κόντρα του Τσέιβερς έδωσαν νωρίς το προβάδισμα στην Κηφισιά στο 2ο σετ με 5-2. Η ομάδα των βορείων συνέχισε με το «γκάζι πατημένο» παίρνοντας «αέρα» 5 πόντων 11-6 με μπλοκ του Φιλιππακόπουλου και κόντρα του Τσέιβερς. Η Κηφισιά με «όπλο» το μπλοκ αλλά και το πιεστικό σερβίς αύξησε τη διαφορά 19-12 και τελικά πήρε το σετ με 25-17 με άσο του Οκοσάνοβιτς.
Με την ψυχολογία στα ύψη οι παίκτες του Κώστα Χριστοφιδέλη πίεσαν την υποδοχή του Αριστοτέλη, «σκέπασαν» το φιλέ και πήραν σαφές προβάδισμα 10-3. Ο Προύσαλης στη συνέχεια πέρασε στην θέση του Βλαχόπουλου που αποχώρησε τραυματισμένος στα δάχτυλα του αριστερού ποδιού.
Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του σετ, η Κηφισιά προηγήθηκε 18-6 και τελικά πήρε το σετ 25-11 με άσο του Μαϊκόν.
 
Διαιτητές: Κουτσούλας, Βελώνης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Τσίτσικας, Βαρατάσης, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Τα σετ: 3-0 (26-24, 25-17, 25-11) σε 75΄
Α.Ο.Π.ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Κώστας Χριστοφιδέλης): Οκοσόναβιτς 15π. (8/17π., 5 μπλοκ, 2 άσσοι), Στιβαχτής 3 (1/2επ., 2 μπλοκ), Ρικάρντο 9 (7/13επ., 2 άσσοι, 80%υπ., 27%αρ.), Φιλιππακόπουλος 4 (2/2επ., 2 μπλοκ), Μορέιρα 14 (6/12επ., 7 μπλοκ, 1 άσσος), Τσέιβιρς 13 (11/19π., 1 μπλοκ, 1 άσσος, 88%υπ., 50%αρ.) / Κοντοστάθης (λ.), Οικονομόπουλος, Ρουσόπουλος, Σημιτράς, Δραβόπουλος, Παπαδόπουλος Γ.
Φ.Ε.Σ.ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ (Παναγιώτης Σδραυκάκης): Παντακίδης 3π., (2/11π., 1 μπλοκ), Αντωνίου 2 (2/9επ., 71%υπ., 29%αρ.), Σδραυκάκης Ν. 7 (6/19επ., 1 άσσος, 73%υπ., 27%αρ.), Τσέλιος 8 (6/10επ., 2 μπλοκ), Βλαχόπουλος, Παλαιολόγος 12 (12/27επ.) / Συναδινός (λ. - 38%υπ., 15%αρ.), Προύσαλης, Παπαγεωργίου 2 (1/1επ., 1 μπλοκ).
 
Ο προπονητής του Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλη Παναγιώτης Σδραυκάκης δήλωσε: "Συγχαρητήρια στους αθλητές και των δύο ομάδων. Εμείς στη σύνθεση μας είχαμε αθλητές που έπαιξαν πρώτη φορά στη Volley League. Είναι δεδομένο ότι στη συνέχεια του πρωταθλήματος, με την προσθήκη των 4 ξένων αθλητών θα παρουσιάσουμε άλλο αγωνιστικό πρόσωπο".
Ο κεντρικός του Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλη Γιάννης Παντακίδης είπε: "Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχαμε, ειδικά στο πρώτο σετ δείξαμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο.Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί.και θα διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Στόχος μας είναι η παραμονή στη Volley League. Από την πλευρά μας περιμένουμε από τους επιχειρηματίες του τόπου μας, με την υπόσχεση που έχουν δώσει, να είναι δίπλα μας και να ξεκινήσουν να μας βοηθούν, έτσι ώστε να είμαστε πλήρεις στα επόμενα παιχνίδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365