Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Χωρίς γκολ το φιλικό του Αλμωπού

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας

Φιλικό προετοιμασίας για τον Αλμωπό Αριδαίας στο ουδέτερο γήπεδο της Πτολεμαΐδας, με αντίπαλο τον Μακεδονικό και τελικό σκορ 0-0.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη ήταν αλάνθαστη αμυντικά και κράτησε ανέπαφη την εστία της, απέναντι σε μια ομάδα που έχει ενισχυθεί σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο φαίνεται να υστερεί στον επιθετικό τομέα καθώς για δεύτερο παιχνίδι δεν κατάφερε να σκοράρει, κάτι που ελπίζεται να γίνει στην συνέχεια.

Οι δύο προπονητές Γιώργος Αμανατίδης και Γιώργος Τυριακίδης χρησιμοποίησαν αρκετούς παίκτες και είδαν αυτά που ήθελαν, ενόψει των αγώνων κυπέλλου που έχουν την ερχόμενη Τετάρτη ο Μακεδονικός με την Αναγέννηση Καρδίτσας και ο Αλμωπός με τον Αστέρα Σταυρού Φθιώτιδας.


Μακεδονικός: (Γιώργος Αμανατίδης)

Ιωαννίδης, Μπρατσιάνη, Λισγάρας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Γαρύφαλλος, Παναγιωτούδης, Ζαννάκης, Μιλισάβλιεβιτς, Σάντσεθ, Σαραντίδης

Αναπληρωματικοί· Γουναρίδης, Χασάνογλου, Κοτταρίδης, Γιαννούσης, Ρηγόπουλος, Γουνόπουλος, Λεωνιδόπουλος, Μαργαριτίδης, Ιωαννίδης, Σιμόνι, Ταχματζίδης

Αλμωπός : (Γιώργος Τυριακίδης)

Dokic, Γιαλαμούδης, Τσιμπούκας, Σέχου, Πέττας, Έππας, Πέλκας, Κολλαράς, Γιουκούδης, Πόποβιτς, Παπαδόπουλος. 

Αναπληρωματικοί: Τεντζέρης, Jakimovski, Ασλαμπάλογλου, Rivas, Κώνστας, Καρυπίδης, Κέρθι, Παρασκευάς, Τσιπούρας, Τουλής, Μπρένκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365