Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Η προκύρηξη της Β’ Κατηγορίας

Η προκύρηξη της Β’ Κατηγορίας

Μέσω αγώνων play off η άνοδος στην Α’ Κατηγορία, όπου θα ανέλθουν οι πρωταθλητές του κάθε ομίλου.

Οι δευτεραθλήτριες ομάδες θα δώσουν αγώνα κατάταξης σε ουδέτερο γήπεδο και π νικητής θα ανέλθει στην Α’ Κατηγορία, άρα από την Β’ Κατηγορία τρείς θα είναι οι ομάδες που θα κερδίσουν το εισιτήριο για την Α’ Κατηγορία και θα γίνουν τέσσερις (ηττημένη δευτεραθλήτρια) σε περίπτωση ανόδου στην Γ’ Εθνική του πρωταθλητή της Α1.

Β’ Κατηγορία

Το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο (2) ομίλους των επτά (7) ομάδων με γεωγραφικά κριτήρια, σύμφωνα με τη υπ’ αριθ, 8/19-9-2022 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ.

Ολοκληρώνονται οι διπλοί αγώνες (α’ και β’ γύρος) στον κάθε όμιλο και σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων, ισχύουν όσα αναφέρει το άρθρο 20 του Κ.Α.Π.

Έτσι, οριστικοποιείται η κατάταξη των ομάδων από τη 1η θέση μέχρι και την τελευταία 7η θέση κάθε ομίλου. 

PLAY-OFFS 

Μετά την τελική βαθμολογική κατάταξη και των δύο ομίλων, οι ομάδες που θα καταλάβουν τις τέσσερις πρώτες θέσεις (1η, 2η, 3η και 4η θέση) κάθε ομίλου, μετά την λήξη της κανονικής περιόδου, σύμφωνα με τα ανωτέρω, θα αγωνιστούν σε διπλούς αγώνες (α’ και β’ γύρος) ύστερα από δημόσια κλήρωση και με την βαθμολογία που είχαν στην κανονική περίοδο.

Μετά την λήξη των παραπάνω αγώνων play offs, οι ομάδες που θα καταλάβουν την 1η θέση κάθε ομίλου, ανέρχονται στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023/2024.

- Οι ομάδες που θα καταλάβουν την 2η θέση κάθε ομίλου θα αγωνιστούν μεταξύ τους, σε μονό αγώνα κατάταξης και σε ουδέτερο γήπεδο που θα ορίσει η Διοργανώτρια Αρχή. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί παράταση και πέναλτυ, για την ανάδειξη του νικητή. Ο νικητής ανέρχεται στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023/2024.

- Σε περίπτωση ανόδου της πρωταθλήτριας ομάδας μας στην Γ Εθνική κατηγορία, τότε θα ανέλθει και η ηττημένη ομάδα του ανωτέρου αγώνα κατάταξης στην Α’ κατηγορία περιόδου 2023/2024.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365