Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Εδεσσαϊκός - Αλμωπός φιλικό παιχνίδι την Κυριακή στο Ριζάρι

Εδεσσαϊκός - Αλμωπός φιλικό παιχνίδι την Κυριακή στο Ριζάρι

Οι πράσινοι θα υποδεχθούν το απόγευμα της Κυριακής στις 16:00 στο Ριζάρι τους κυανόλευκους, σε ένα δυνατό τεστ χρήσιμο για συμπεράσματα και για τις δύο ομάδες.

Ο τεχνικός του Εδεσσαϊκού Αλέκος Κούρτογλου θα έχει την ευκαιρία να μοιράσει χρόνο συμμετοχής και να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές σε κατάσταση εγρήγορσης, με την ελπίδα η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής θα ανακοινωθεί σύντομα.

Για τον Εδεσσαϊκό που προσπαθεί να βελτιώνεται καθημερινά και να παρουσιάζεται όλο και πιο ανταγωνιστικος θα είναι το πέμπτο διαδοχικό φιλικό. Ας θυμηθούμε  τα μέχρι τώρα αποτέλεσματα των φιλικών του Εδεσσαϊκού.

Εθνικός Γιαννιτσών - Εδεσσαϊκός 2-1

Εδεσσαϊκός-Αρης Νησίου 4-3

Νίκη Αξου - Εδεσσαϊκός 0-0

Άρης Παλαιφυτου - Εδεσσαϊκός 2-3

Εδεσσαϊκός - ΑΕΠ Κοζάνης 1-1.

Από την άλλη ο Αλμωπός του Γιώργου Τυριακίδη προετοιμάζεται ενόψη της πρεμιέρας της SL2, που θα πραγματοποιηθεί σε δύο περίπου εβδομάδες και θα φιλοξενηθεί στο Καυτατζόγλειο από τον Ηρακλή.

Τα μέχρι τώρα παιχνίδια φιλικά και επίσημα είναι τα εξής:

Απόλλων Λάρισας-Αλμωπός 1-0

Μακεδονικός-Αλμωπός 0-0

Αστέρας Σταυρού-Αλμωπός 0-3 

ΠΑΟΚ Β-Αλμωπός 1-2

Αλμωπός-ΠΑΣ Λαμία 0-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365