Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Εδεσσαϊκός: Ο αρχηγός επέστρεψε

Ανακοίνωση

Η διοίκηση του Εδεσσαϊκου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και να καλοσωρισει εκ νέου τον κεντρικό αμυντικό Σεραφείμ Μωϋσίδης. 

O εμβληματικός αρχηγός βρίσκεται και πάλι εδώ,προβάρει ήδη τα πράσινα στα παλιά του λημέρια,μετά από ένα σύντομο πέρασμα στην Αναγέννηση Επανωμης. Για τον Μωϋσίδης δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και αυτή θα είναι η 6η διαδοχική του χρονιά στον Εδεσσαικο. 

Στις πρώτες του δηλώσεις ο "Μωυ" μας είπε τα εξης; 
Τα λόγια περισσεύουν νομίζω για την επιστροφή μου...καταρχήν νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω την Αναγέννηση Επανωμής για την άψογη συνεργασία και για την κατανόηση προς το πρόσωπο μου ..τους εύχομαι τα καλύτερα γιατί τα αξίζουν πραγματικά..Aπό εκεί και πέρα είναι πραγματικά σαν να μην πέρασε μια μέρα...η ομάδα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και οφείλω να είμαι εδώ να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό...είναι μια καινούργια προσπάθεια με νέους και παλιούς ,οπότε χρειάζεται δουλειά και υπομονή απ' όλους.Εύχομαι υγεία σε όλους για τη νέα χρονιά και είμαι σίγουρος ότι θα ανταπεξέλθουμε σαν Εδεσσαϊκός και μαζί με την στήριξη του κόσμου και της πόλης που είναι κομβική για μας,θα βγούμε νικητές απ' αυτή τη δύσκολη χρονιά που μας περιμένει.

4 σχόλια:

  1. Όποιον κι αν πάρετε, από του χρόνου θα παίζετε στο τοπικό. Δεν υπάρχει μία και σε λίγο καιρό θα αρχίσει η γκρίνια και οι αποχωρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής που λέει τα χειρότερα για τον ομάδα του Εδεσσαϊκού δεξιά και αριστερά και τώρα απορίας άξιων είναι με τι μούτρα γυρνάει στην ομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Εδεσσαϊκός έχει ωραία λογική έγινε ότι ήθελε ο ένας ,ενάντια στην ποδοσφαιρική λογική ,είστε άξιοι της μοίρας σας εκεί στην διοίκηση του Εδεσσαϊκού,να τους χαίρεστε και τους δύο που σας έβριζαν παντού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλεγε ο Λούλης η έρχεται ο παίχτης η φεύγω από τον Εδεσσαϊκό...Ντροπή για την ιστορική ομάδα του Εδεσσαϊκού να κάνει ότι είπε ο Λούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365