Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ τέθηκε ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης

Διαγράφηκε από την ΚΟ της ΝΔ ο βουλευτής Ανδρέας Πάτσης
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ τέθηκε ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης μετά τον σάλο που είχε προκληθεί από τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι ιδιοκτήτης ξένων εταιρειών ειδικού σκοπού που αγόρασαν «κόκκινα» δάνεια ύψους 62 εκατ.  ευρώ με μόλις 4,3 εκ. ευρώ. 


Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου:


«Οι εξηγήσεις του βουλευτή Ανδρέα Πάτση για επαγγελματικές του δραστηριότητες, που δεν συνάδουν με την ιδιότητα του βουλευτή και τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας, δεν κρίθηκαν επαρκείς. Κατόπιν τούτου, με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης, τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ».


Ο κ.Πάτσης, κλήθηκε για εξηγήσεις από τον γραμματέα τη ΚΟ της ΝΔ Ιωάννη Μπούγα και πηγές της Κ.Ο. ανέφεραν: «Του ζητήθηκαν εξηγήσεις. Εδόθησαν. Δεν κρίθηκαν επαρκείς. Τέτοιους είδους συμπεριφορές δεν χωρούν στη Ν.Δ».


Ο ίδιος ο βουλευτής της ΝΔ αρνείται να παραδώσει την έδρα του και θα μείνει ανεξάρτητος. 


Σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δώσει ξεκάθαρη εντολή προς τα αρμόδια όργανα της ΚΟ, ώστε να διαλευκανθεί άμεση η υπόθεση και στην περίπτωση που διαπιστωθούν ευθύνες του βουλευτή Γρεβενών, να αποδοθούν.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365