Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Φρικτές αποκαλύψεις για τα Σεπόλια: «Στην υπόθεση εμπλέκονται τρία επιφανή πρόσωπα»

Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει τρία ακόμη επιφανή πρόσωπα

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια.

Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει τρία ακόμη επιφανή πρόσωπα για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης έναντι χρηματικής αμοιβής της 12χρονης από τα Σεπόλια. Οπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», τα τρία αυτά επιφανή πρόσωπα δεν είναι στη λίστα με τα άτομα που ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. αλλά φέρονται να έχουν άμεση εμπλοκή στην υπόθεση του βιασμού.


Από την έρευνα της Αστυνομίας στο κινητό του 53χρονου προκύπτει πως τουλάχιστον 213 άτομα ήταν υποψήφιοι «πελάτες» – βιαστές. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν ταυτοποιηθεί 15 άτομα και αναμένεται να γίνουν νέες συλλήψεις, μετά τη σύλληψη της μητέρας της 12χρονης και του πατέρα της για κατοχή ναρκωτικών.


Ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως ανάμεσα στους 213 βρίσκονται ονόματα ηθοποιών, δημοσιογράφων και το όνομα ενός ιερωμένου. Οσο για τον 53χρονο, παρουσίαζε τη 12χρονη ως 16χρονη. Ωστόσο, η 12χρονη στην κατάθεσή της περιγράφει πως αρκετοί είχαν καταλάβει την πραγματική της ηλικία και την είχαν αφήσει να φύγει από το «ραντεβού». Κάποιοι, μάλιστα, της είχαν πει να απομακρυνθεί γιατί είναι πολύ μικρή και πως να προσέχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365