Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Λευκό σκορ στον Αξό για Νίκη και Εδεσσαϊκο (ΦΩΤΟ)

Λευκό σκορ στον Αξό
Χωρίς γκολ τελείωσε η φιλική αναμέτρηση στον Αξό, όπου η τοπική Νίκη και ο Εδεσσαικός έμειναν στο 0-0, παρότι υπήρχαν ευκαιρίες για να σημειωθούν κάποια τέρματα.

Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους προπονητές Νίκο Μαβίδη και Αλέξανδρο Κούρτογλου να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες τους, αλλά παράλληλα να δοκιμάσουν και κάποια σχήματα, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων τους, που βέβαια ουδείς γνωρίζει πότε θα ξεκινήσουν.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Μιχάλογλου, Λιάβας, Παπαδόπουλος.

Νίκη: (Νίκος Μαβίδης)

Καμπαλής, Μπακάλογλου, Καρυπίδης, Σιδέρης, Λιτοβολής, Τρελόπουλος, Αποστολούδας, Κοροσιάδης, Κάρτζιος, Φυντάνης, Τσιλογλανίδης.


Αναπληρωματικοί:

Θωμαίδης Δ., Θωμαίδης Ι., Πολατίδης, Καρατσαλίδης, Γεωργιάδης, Αβτζόγλου, Χαμαλίδης, Σταυρίδης. 


Εδεσσαικός: (Αλέξανδρος Κούρτογλου)

Ψωμιάδης, Πέλκας, Μαγγίζης, Αβραμίδης, Πελτέκης, Κουκουλέκης, Παρασίδης, Καραγιάννης, Σαμαράς, Κυζιρίδης, Τσάνι.


Αναπληρωματικοί:

Ερυθρόπουλος, Ιωάννου, Μίσκος, Χατζηαλεξιάδης, Βύρος, Γκόγκος, Μυλωνάς, Μήτσκας, Πρέτσι.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365