Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Ασθενής απειλούσε να τινάξει στον αέρα το “Παπανικολάου” επειδή δεν ήθελε να πάρει εξιτήριο

Στο νοσοκομείο κλήθηκε η Αστυνομία αλλά και η Πυροσβεστική

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», στη Θεσσαλονίκη, λόγω ενός ευέξαπτου ασθενή ο οποίος έκρινε ότι δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα να λάβει εξιτήριο και απειλούσε πως… θα τινάξει το νοσοκομείο στον αέρα!


Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, αργά το βράδυ του Σαββάτου ένας 65χρονος ταμπουρώθηκε στον θάλαμό του και απειλούσε πως θα ανατινάξει το νοσοκομείο! Ο λόγος; Οι γιατροί τον είχαν ενημερώσει πως θα του έδιναν εξιτήριο, με τον ίδιο να θεωρεί πως έπρεπε να συνεχίσει να νοσηλεύεται στο «Παπανικολάου».


Στο νοσοκομείο κλήθηκε η Αστυνομία αλλά και η Πυροσβεστική.


Οι αστυνομικοί που έσπευσαν επί τόπου επιχείρησαν να τον πείσουν να ανοίξει την πόρτα και το επεισόδιο να λάβει τέλος. Εκείνος όμως ήταν ανένδοτος και δεν συμμορφωνόταν στις υποδείξεις των αστυνομικών.


Μετά από κάποια ώρα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα και να εισέλθουν στον θάλαμο. Στη θέα των αστυνομικών ο… ατίθασος ασθενής δήλωσε πως θα παραμείνει ήρεμος και δεν θα δημιουργήσει άλλο επεισόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365