Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Ακρόπολη: Αυτοκτόνησε η γυναίκα που έπεσε στο κενό από τον Ιερό Βράχο

Η 47χρονη Ελληνίδα έκανε το σταυρό της και πήδηξε από τα βράχια του λόφου του Αγίου Παύλου

Ανατροπή με την τραγωδία που σημειώθηκε στην Ακρόπολη το μεσημέρι της Τρίτης (04.10.2022), καθώς -σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες- η γυναίκα τελικά αυτοκτόνησε. 


Η 47χρονη Ελληνίδα έκανε το σταυρό της και πήδηξε από τα βράχια του λόφου του Αγίου Παύλου, στην Ακρόπολη, ενώ λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε τηλεφωνήσει από το κινητό της στο σύζυγό της. 


Αν και οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τη 47χρονη να είναι τουρίστρια και να έπεσε στο κενό, ενώ προσπαθούσε να βγάλει μια selfie φωτογραφία, τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικές αρχές άλλαξαν τα πρώτα δεδομένα κι έδωσαν νέες διαστάσεις στην υπόθεση.


Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η γυναίκα που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα έφτασε στο βράχο του Αγίου Παύλου στην Ακρόπολη λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι. Εκεί φαίνεται να τηλεφώνησε στο σύζυγο της και στη συνέχεια αφού τον ενημέρωσε για το απονενοημένο διάβημα της, έπεσε από ύψος περίπου 20 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι της. Αμέσως στο σημείο έφτασαν άνδρες της πυροσβεστικής, της ΕΛ. ΑΣ και διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι έκαναν ανάνηψη στη 47χρονη, ωστόσο δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν. Αμέσως διακομίσθεί στον Ευαγγελισμό όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος της.


Ένας από τους αστυνομικούς που έφτασε στο σημείο εντόπισε το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας, το όποιο χτυπούσε επίμονα. Ήταν ο σύζυγος της 47χρονης, ο οποίος πληροφορήθηκε για το τραγικό περιστατικό από τον άνδρα της Αστυνομίας που απάντησε στα τηλεφωνήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365