Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τους δείκτες πίσω

Την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου αλλάζει - ως είθισται - ώρα

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την αλλαγή την ώρας από τη καλοκαιρινή... στη χειμερινή.

Την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου αλλάζει - ως είθισται - η ώρα, περνώντας από την καλοκαιρινή στη χειμερινή.


Πιο συγκεκριμένα τα ξημερώματα της επόμενης Κυριακής στις 30 Οκτωβρίου θα πρέπει να γυρίσουμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω.


Στις 04:00 τα ξημερώματα η ώρα θα αλλάξει και θα γίνει 03:00.


Υπενθυμίζεται ότι, παρά τα διάφορα δημοσιεύματα των προηγούμενων ετών, ουδέποτε υπήρξε απόφαση για κατάργηση της αλλαγής ώρας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.


Επρόκειτο για μία θέση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία όμως δεν συζητήθηκε ποτέ στο Συμβούλιο, ούτε εξελίχθηκε σε κάτι περισσότερο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365