Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Στον Εδεσσαϊκό ο Βασίλης Μαγγίζης

Ανακοίνωση

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Βασίλη Μαγγιζη. Ο 24χρονος υψηλόσωμος στόπερ, αγωνιζόταν για 3 χρόνια στον Αλμωπό ενώ έχει αγωνιστεί επίσης και στην K17 και Κ20 της Βέροιας. 


Στις πρώτες του δηλώσεις ο Βασίλης μας είπε τα εξής:

Είμαι πολυ χαρουμενος που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Εδεσσαικος... Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσω την ομάδα στα μέγιστα ώστε να πετυχει τους στόχους της και μέσα από την πορεια της ομάδα ευχομαι να αναδείχθω και εγώ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365