Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Σπουδαίο φιλικό στη Ν. Τραπεζούντα Γιαννιτσών με νικητή τον Καμπανιακό (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο
Φιλικό προετοιμασίας στην μνήμη του αδικοχαμένου Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη έγινε στη Ν. Τραπεζούντα των Γιαννιτσών, όπου ο Καμπανιακός επιβλήθηκε με σκορ 3-1 του τοπικού Εθνικού.

Ήταν ένα πολύ δυνατό και αξιόπιστο τεστ  για τους προπονητές των δύο ομάδων Φώτη Μητσάκη και Ηλία Σαπάνη αντίστοιχα, που χρησιμοποίησαν αρκετούς παίκτες και διαπίστωσαν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Σκόρερ του Εθνικού ήταν ο Καράμπελας, ενώ του Καμπανιακού οι Ιγνατίδης, Χατζηβασιλειάδης και Μάνιος.

Να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Γιαννιτσών.

Διαιτητής ήταν ο κ.Ραμπούσης.
Εθνικός: (Φώτης Μητσάκης)
Δεληχατζής, Ρέις, Κυργερίδης, Γιόντης, Γρηγοριάδης, Γκουγκουλούδης, Γουστέρης, Χατζηπαρασίδης, Καράμπελας, Σιταράς, Καραδήμος.
Αγωνιπστηκαν και οι Μιχαηλίδης, Κοτσίνης, Παπαδόπουλος, Αλμαλιώτης, Τσομπανίδης, Χατζηϊωάννου, Κεραμυδάς, Τζιότζιος.


Καμπανιακός: (Ηλίας Σαπάνης)
Γιακουμής, Προσκυνητόπουλος, Μπουτζίκος, Βοσκόπουλος, Ρακαβίνας, Ντόγος, Ιγνατίδης, Ταΐρης, Σαρβανίδης, Μάνιος, Χατζηβασιλειάδης.
Αγωνίστηκαν και οι Κασαπίδης, Καλπακίδης, Κεχαγιάς, Γιαννόπουλος, Μαγκούτης, Πιπιλιάρης, Ξανθόπουλος, Βουτσκίδης, Παπακωνσταντίνου.

Ευχαριστήριο του Εθνικού Γιαννιτσών

«Το ΔΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ευχαριστεί πολύ το σύλλογο καρκινοπαθών Γιαννιτσών για την ανταπόκριση που είχαν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να τους ευχηθούμε να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο που πράττουν.
Επίσης να ευχαριστήσουμε και όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση Βάζοντας όλοι μας από ένα λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται.»

Δείτε τις φωτο:
















1 σχόλιο:

  1. Το γεμίσατε πάλι το γήπεδο, ανύπαρκτοι που μου θέλετε και πρωτάθλημα. Όταν φύγει και ο χορηγός από το Μαυροβούνι, θα μαζέψετε τα παππούδια από την Εύξεινο Λέσχη για να παίξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365