Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Νέο τετραπλό μεταγραφικό χτύπημα ο ΑΣ Γιαννιτσά (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανακοίνωση

Πήρε φόρα στις μεταγραφικές ενισχύσεις ο ΑΣ Γιαννιτσά και πριν λίγο ανακοίνωσε άλλες τέσσερις μεταγραφές, ενισχύοντας το ρόστερ του.

Στον ΑΣ Γιαννιτσών θα αγωνίζονται οι Τάσος Δομουχτσίδης τερματοφύλακας από Αλμωπό Αριδαίας, Παναγιώτης Σαλονικίδης τερματοφύλακας από ΠΑΟΚ Δαμιανού, Γιάννης Σαλονικίδης μέσος από ΠΑΟΚ Δαμιανού και Μιχάλης Στεργίου επιθετικός από Δόξα Μανδάλου.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ Γιαννιτσά ανακοινώνει την απόκτηση των τερματοφυλάκων, Τάσο Δομουχτσίδη και Παναγιώτη Σαλονικίδη. 


Επίσης ανακοινώνεται και η απόκτηση του Γιάννη Σαλονικίδη και Μιχάλη Στεργίου.


Τους ευχόμαστε καλή αρχή, με υγεία !»







5 σχόλια:

  1. Άντε, πικραμένοι και λοιποί πυροβολημένοι, ξεκινήστε την κλάψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ταλέντα ρε ο στεργιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βύρωνας Καβάλας: Αθανασίου, Μαυρογιάννης, Καρίπογλου, Π. Δερμιτζάκης, Ναουμίδης, Τουμανίδης, Γκατζολάρι, Χατζόπουλος, Παντελίδης, Α. Δερμιτζάκης, Λουκοβίτης.
    ΑΣ Γιαννιτσών: Σαλονικίδης Π., Πρέτσι, Βράπι, Χαραβιτίδης, Σαλονικίδης Α., Χατζηαλεξιάδης, Παπακαρμέζης, Φλώρος, Σαμαράς, Αποστολίδης, Φαρμάκης.

    ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον έπρεπε να πάρουμε την άδειά σου, για το πότε θα τους ανακοινώσουμε. Τραβάς κανένα ζόρι ή το κάνεις λόγω κόμπλεξ;

      Υ.Γ.: Πραγματικά είσαι αστείος. Έκατσες και έψαξες την σύνθεση ενός αγώνα που έγινε πριν 1½ μήνα. Αυτό θα πει αθεράπευτη χωριατίλα. Περαστικά σου και καλούς εφιάλτες.

      Διαγραφή
  4. ΘΒ ΣΤΟ ΑΡΙΔΑΙΑ365 ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΑΒΑΣ ΖΟΡΙ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365