Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Κοζάνη: Αγέλη λύκων κατασπάραξε πρόβατα

Περισσότερα από 50 πρόβατα «χάθηκαν»

Αγέλη λύκων επιτέθηκε σε κοπάδι με πρόβατα κατασπαράζοντάς τα στην Κοζάνη και συγκεκριμένα στην Οινόη.


Σύμφωνα με την ΕΡΤ, περισσότερα από 50 πρόβατα «χάθηκαν» από τις δολοφονικές δαγκωματιές των λύκων. Πολλά είναι επίσης, τρυπημένα στον πνεύμονά τους και στον λαιμό τους.


«Άλλα 20 είναι περίπου τραυματισμένα» είπε ο κτηνοτρόφος Λορέντζος Παπαδόπουλος ο οποίος έφτασε στη στάνη και αντίκρισε τη φρίκη με τα ζώα του νεκρά.


Σύμφωνα με τον κτηνοτρόφο δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μετά την επίθεση των λύκων που κατασπάραξαν το κοπάδι του μετρά σήμερα 60 νεκρά ζώα και ζητεί τη στήριξη της πολιτείας καθώς όπως τονίζει και τα έξοδα είναι πολλά για το μεγάλωμά τους καθώς όλα ήταν 1 έτους ενώ έχουν τριπλασιαστεί οι ζωοτροφές τα καύσιμα και το ρεύμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365