Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Με πρωτοβουλία της ΕΠΣ Μακεδονίας η Ε. Ε. της ΕΠΟ αποφασίζει για την άρση της διακοπής

Διαβάστε λεπτομέρειες
Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αναμένεται να αποφασίσει την άρση της απόφασης περί διακοπής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων σ’ όλη την Ελλάδα, κατόπιν ανάληψης σχετικής πρωτοβουλίας της ΕΠΣ Μακεδονίας και την αποδοχή της πρότασής της από τις περισσότερες Ενώσεις σ’ όλη τη χώρα.

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 16.30 θα διεξαχθεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ η 1η αγωνιστική της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας  της ΕΠΣ Μακεδονίας και στους δύο ομίλους. H αναμέτρηση Ιωνικός – ΑΕ Ευόσμου δεν θα διεξαχθεί, επειδή ο κυπελλούχος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Ιωνικός θα αγωνιστεί την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 16.00 με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στην έδρα του για το κύπελλο Ελλάδας.

Το Σαββατοκύριακο 22 – 23 Οκτωβρίου 2022 θα συνεχιστεί η Α1 και θα προγραμματιστούν οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής της Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και των πρωταθλημάτων Υποδομών από Κ 17 έως Κ 13 (11 Χ 11).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΓ Αθλητισμού η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το μητρώο 2022 θα είναι ανοικτή μέχρι και τις 23/10/2022.

Επίσης, αυξάνεται ο αριθμός των επαναυποβολών κατά δύο (σύνολο 6) προκειμένου να γίνουν διορθώσεις αν απαιτούνται. Υπενθυμίζεται ότι καταληκτική ημερομηνία επαναυποβολών είναι στις 30/11/2022.

Καλούνται να υποβάλλουν αίτηση όσα σωματεία απέκτησαν πρόσφατα ειδική αθλητική αναγνώριση ή δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν την αίτησή τους έως 30/9/2022.

1 σχόλιο:

  1. Εμείς στην Πέλλα τι περιμένουμε;; Ποιον περιμένουμε να δώσει το σύνθημα και δεν ορίζουν τα παιχνίδια;; Άντε κουρασανε. Νοέμβριος έφτασε. Άντε. ... Φτάνει πια. Ως εδώ και μη παρέκει..Τετάρτη να ξεκινήσουμε. Ορίστε τα πρώτα ματς για την επόμενη Τετάρτη.,! Τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365