Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Νέο «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» προ των πυλών: Κάθε χρόνο το «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον

Οι αιτήσεις στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» ήταν πάρα πολλές

Σχεδόν 50.000 ιδιοκτήτες ακινήτων προστέθηκαν στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ», λόγω της μεγάλης ζήτησης από πολίτες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, σύντομα θα υπάρξει νέα φάση του προγράμματος.


Οι αιτήσεις στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» ήταν πάρα πολλές. Εγκρίθηκαν περίπου 100 με 120 χιλιάδες. Έτσι το υπουργείο Οικονομικών αύξησε τον προϋπολογισμό για το πρόγραμμα και εγκρίθηκαν περίπου 48.000 επιπλέον αιτήσεις.


Μάλιστα εκτός από τον προϋπολογισμό το υπουργείο αύξησε και τα χρήματα. Από 180 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο που ήταν η επιδότηση, το ποσό πήγε στα 200 ευρώ. Αυτό έγινε λόγω των αυξήσεων των τιμών στις πρώτες ύλες.


Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον» θα συνεχιστεί κάθε χρόνο και μάλιστα ο προϋπολογισμός του θα είναι από 500 εκατ. ευρώ έως 1 δισ. ευρώ κάθε χρόνο. Για τα επόμενα τρία χρόνια θα υπάρχει σίγουρα το «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον».


Επιπλέον το πρόγραμμα «Εξοικονομώ» ξεκινάει και για τις επιχειρήσεις με προϋπολογισμό 460 εκατ./έτος, για αλλαγή αλουμινίων και όλων των θεμάτων που άπτονται των ακινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365