Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Διπλό στην Πέλλα ο Άρης Νησίου

Διπλό στην Πέλλα ο Άρης Νησίου

Ιδανικό ξεκίνημα για τον περσινό φιναλίστ του τελικού της Α1, Άρη Νησίου, που πέρασε από την Πέλλα επικρατώντας με σκορ 2-1 του τοπικού Μ. Αλέξανδρου.

Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες παρότι οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πιό ομάδα, με παίκτες που διαθέτουν τεράστια εμπειρία και έχουν παραστάσεις από Εθνικές Κατηγορίες, που ωστόσο όμως συνάντησαν την σθεναρή αντίσταση των νεαρών και καλογυμνασμένων παικτών των γηπεδούχων.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκόρ στο 17’ με τον Βαγγέλη Γεωργίου, αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιό δυνατά και έφτασαν στο γκολ νωρίς στο 51’ με πλασέ του Νίκου Βογιατζή, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι ξαναπέρασαν μπροστά έψαξαν το τέρμα της νίκης και εν τέλει το κατάφεραν στο 70’ με τον πολύπειρο Βασίλη Πούπη, ενώ δημιούργησαν ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ, τι οποίες όμως απώλεσαν και τελικά έστω και με άγχος ήρθε η νίκη, καθώς οι απέλπιδες προσπάθειες των γηπεδούχων για την ισοφάριση δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

 Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των κ.κ Ραμπούση, Μιχάλογλου, Μπέττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365