Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Ταυτοποιήθηκε ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου, έχει διαφύγει στην Αλβανία

Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον άνδρα που βίασε μία γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο

Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον άνδρα που βίασε μία γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο και επιχείρησε να επιτεθεί σε άλλη μία, έχει όμως διαφύγει στο εξωτερικό.

Η ΕΡΤ ανέφερε το Σάββατο ότι πρόκειται για αλλοδαπό, 45 ετών, χωρισμένο, που έμενε με την μητέρα του. Ο άνδρας έχει διαφύγει στην Αλβανία ενώ αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, ώστε να συλληφθεί και να εκδοθεί στην Ελλάδα.

Οι έρευνες είχαν αρχίσει μετά τον βιασμό τα ξημερώματα της Κυριακής στο Παλαιό Φάληρο.
    
Μια 34χρονη είχε καταγγείλει ότι τη βίασε σε στάση λεωφορείου. Στην ίδια περιοχή μια άλλη γυναίκα, 24 ετών, κατήγγειλε ότι της επιτέθηκε για να τη βιάσει, περιστατικό που συνέβη λίγο πριν από τον βιασμό της 34χρονης.

Οι δύο γυναίκες έδωσαν ταυτόσημες περιγραφές για τον δράστη. Αναφέρονταν σε άτομο που μιλάει καλά ελληνικά, είναι μετρίου αναστήματος, κοντοκουρεμένος με τατουάζ στο δεξί του μπράτσο.

Οι περιγραφές διέφεραν στα ρούχα που φορούσε ο άνδρας (η 24χρονη φέρεται να είπε ότι ο φορούσε φούτερ και λευκά παπούτσια, 34χρονη μίλησε για σκούρα ρούχα και μαύρα αθλητικά), αλλά θα μπορούσε να είχε αλλάξει μέσα στις τρεις ώρες που μεσολάβησαν από τη μία επίθεση στην άλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365