Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Τρίποντο με ανατροπή ο Άρης Παλαιφύτου

Τρίποντο με ανατροπή ο Άρης Παλαιφύτου

Αμφίρροπη αναμέτρηση διεξήχθη στο Παλαίφυτο, όπου ο τοπικός Άρης με ηγέτη και σκόρερ τον Μάκη Τοπάλη, έκαμψε δύσκολα με ανατροπή την σθεναρή αντίσταση του ΠΑΟ Κερασιάς, με σκορ 2-1.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ισοροπημένο με τις δύο ομάδες να προσέχουν στην άμυνα και να προσπαθούν να βρουν διαδρόμους επιθετικά, κάτι που έγινε προς το τέλος του ημιχρόνου, αρχικά οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με αυτογκόλ του Κώστα Γιαντσιδιώτη στο 34’ και γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν στο 45’ με τέρμα του Μάκη Τοπάλη.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με το παιχνίδι να είναι κλειστό χωρίς πολλές φάσεις, σε μία από αυτές όμως οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 73’ με τον Μάκη Τοπάλη να κάνει την ανατροπή και να κρατούν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τελικό σφύριγμα, παρά την προσπάθεια των φιλοξενουμένων να φτάσουν στην ισοφάριση.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Βαμβακάς, Τετραγώνης, Μανωλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365