Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Με επιτυχία το FIFA TEST SL2 ο διαιτητής της ΕΠΣ Πέλλας Άκης Αργυρός

Φέτος θα βρίσκεται στους πίνακες της SL2
Με επιτυχία πέρασε το FIFΑ TEST της SL2 που έγινε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Σχηματαρίου, ο διαιτητής της ΕΠΣ Πέλλας, Βασίλειος-Απόστολος Αργυρός ο οποίος από φέτος θα βρίσκεται στους πίνακες της SL2.

Ήταν ένα τέστ για τους διαιτητές που μπήκαν στους πίνακες την 5η Σεπτεμβρίου, με τους πίνακες του νέου αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ.

Ο Εδεσσαίος ρέφερι έτρεξε μαζί με άλλους συναδέρφους του (10 διαιτητές και 10 βοηθούς σύνολο 20), 40 διαδρομές των 75 μέτρων με ενδιάμεση ξεκούραση 18 δευτερολέπτων και τα κατάφερε μια χαρά, βγάζοντας άνετα αυτήν την δοκιμασία, δείγμα της σκληρής και επίπονης δουλειάς που κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, ούτως ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος με την έναρξη των πρωταθλημάτων και να εκπροσωπήσει άξια το ποδόσφαιρο της Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365