Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Fuel Pass 2: Σήμερα Πέμπτη πληρώνονται και οι τελευταίοι δικαιούχοι, μέχρι ποτέ εξαργυρώνεται το πόσο

Mέχρι ποτέ εξαργυρώνεται το πόσο

Σήμερα Πέμπτη ξεκινά η διαδικασία έκδοσης των άυλων καρτών από τις τράπεζες για να πληρωθούν - μετά από μεγάλη καθυστέρηση - και οι τελευταίοι δικαιούχοι του Fuel Pass 2.

Ξεκινούν σήμερα, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, οι τελικές πληρωμές του Fuel Pass 2 στους δικαιούχους, οι οποίες αφορούν τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης για να καλύψουν το μεγάλο κόστος των καυσίμων κίνησης για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβιο 2022.


Σημειώνεται πως προσοχή θα πρέπει να δείξουν όσοι επέλεξαν την άυλη ψηφιακή κάρτα, καθώς όπως αναφέρει το ΦΕΚ το χρηματικό ποσό που πιστώνεται στην χρεωστική κάρτα, δύναται να χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τον δικαιούχο για την πραγματοποίηση αγοράς καυσίμων και δεν είναι εφικτή οποιαδήποτε μεταφορά σε τρίτο πρόσωπο, εκτός των ανωτέρω ή η ανάληψή του.


Παράλληλα, η ψηφιακή χρεωστική κάρτα θα παραμένει ενεργοποιημένη έως την 31/10/2022, μετά την πάροδο της οποίας το πιστωτικό ίδρυμα ή ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός υποχρεούται άμεσα να την απενεργοποιήσει.


Αξίζει να σημειωθεί πως παρότι η καθυστέρηση της αποπληρωμής του εν λόγω επιδόματος ήταν μεγάλη, δεν υπήρξε καμία πρόνοια - προκειμένου να παραταθεί και ο χρόνος εξαργύρωσης της κάρτας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365