Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Ορίστηκε η σέντρα για το πρωτάθλημα της SL 2 - Μέχρι την Ρόδο θα ταξιδέψει ο Αλμωπός

Μέχρι την Ρόδο θα ταξιδέψει ο Αλμωπός

Οριστικά στις 6/11 θα πραγματοποιηθει η έναρξη για το πρωτάθλημα της SL2 της χώρας μας.

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι ο Διαγόρας Ρόδου θα είναι η ομάδα που θα αγωνιστεί στο βόρειο όμιλο μετά από αίτημα που κατέθεσαν οι άνθρωποι του και έγινε αποδεκτό από τη διοργανώτρια αρχή.

Αυτό σημαίνει ότι τα κενά του Εργοτέλη και του Διαγόρα (που θα αγωνιστεί στο βόρειο όμιλο) θα καλύψουν η Ηλιούπολη και ο ΠΑΟ Ρουφ ενώ της Ξάνθης που δεν δήλωσε συμμετοχή καλύπτει στο Βόρειο όμιλο ο Διαγόρας.



1 σχόλιο:

  1. Αλήθεια τι δείνει η ΕΡΤ δεν μας είπαν καί το μπόνους ακόμα το περιμένουν οι ΠΑΕ, τώρα λένε ότι στις 6/11θα ξεκινήσει το προταθλημα εγώ αμφιβάλω γιατί δύο ομάδες κάνουν προσφυγή, μέχρι να αρχίσει ειδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365