Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΣ Γιαννιτσά - Ακρίτας Σωσάνδρας 1 - 0

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365
Ένα ωραίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Στάδιο Γιαννιτσών, με τον ΑΣ να κερδίζει δύσκολα τον Ακρίτα Σωσάνδρας με σκορ 1-0.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους καλύτερους, να χάνουν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ και τους γηπεδούχους να ισορροπούν σιγά σιγά και να έχουν και αυτοί φάσεις για γκολ.

Στο δεύτερο μέρος έγινε παιχνίδι κέντρου με τους γηπεδούχος να ανοίγουν το σκορ στο 53’ με τον μόνιμο σκόρερ τους  Κοσέογλου, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Από κει και πέρα δεν έγινε καμία μεγάλη φάση, με τον ΑΣ να παίρνει μια σημαντική νίκη.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365:













































6 σχόλια:

  1. Εκεί στα Γιαννιτσα είστε ιστορική και μεγάλη ομάδα και δεν χρειάζεστε καμία βοήθεια Ραμπουση( γιατί το 1 -0 είναι καθαρό οφσαιτ) για να κερδίσετε τον αγώνα ,αλλά σημαζεψτε μερικούς φιλάθλους σας προσβάλουν τον σύλλογο τόσο τον δικό σας όσο με αυτά που ξεστωμιζαν και τον νοικοκυρεμενο σύλλογο της ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ.Οσο για την διαιτησία ελέγχετε τουλάχιστον για 3 κραυγαλέες φασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι και ιστορική ομάδα ο Α.Σ.με 5 χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου

      Διαγραφή
    2. 1:25 Σε τσούζει; Βγάλε κι άλλο χωριάτικο κόμπλεξ.

      Διαγραφή
  2. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΜΠΟΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σκορ αδικεί στη Σωσάνδρα. Ο Α.Σ δεν χρειάζεται την εύνοια του διαιτητή για να κερδίσει. Άρχισε το σπρώξιμο πάλι; Είναι ντροπή για ορισμένους φιλάθλους πρωτευουσιάνους!!!! από τα Γιαννιτσά να ειρωνεύονται έναν εξαιρετικό και ιδιαίτερο νοικοκυρεμένο σύλλογο με ιδιαίτερα φιλόξενους ανθρώπους. Ντροπή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε άλλο γήπεδο ήσουν ή έτσι σου τα είπαν; Άντε γιατί μας έχετε ζαλίσει με την γκρίνια σας.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365