Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Εδεσσαϊκός - Πιερικός 1 - 0 / Τρίποντο με Σαμαρά

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
Ένα τέρμα του Σάββα Σαμαρά με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Πρέτσι στο 61’, ήταν αρκετό για να κρίνει τον νικητή στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Ριζαρίου, με τον Εδεσσαϊκό να επικρατεί δύσκολα του Πιερικού με σκορ 1-0 και να κάνει ιδανική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το θέαμα ήταν μέτριο, το παιχνίδι ήταν κλειστό χωρίς πολλές φάσεις, αναλώθηκε σε μονομαχίες στο χώρο του κέντρου κυρίως και ήταν φανερό ότι όποια ομάδα θα σκοράρει θα ήταν φαβορί για το τρίποντο της νίκης.

Έτσι λοιπόν η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου ήταν αυτή που βρήκε δίχτυα και πανηγύρισε το τρίποντο, κάνοντας ονειρικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, με τους φιλοξενούμενους του Λεωνίδα Μπίλη να μην καταφέρνουν να αποφύγουν την ήττα, παρότι προσπάθησαν αρκετά για να απαντήσουν στο τέρμα που δέχθηκαν, κάτι που όμως δεν κατάφεραν με την αμυντική γραμμή των νικητών να είναι απροσπέλαστη.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ρηγόπουλος, Σαμαράς, Μητρόπουλος (Ημαθίας).

Συνθέσεις:
Εδεσσαικός:(Αλέξανδρος Κούρτογλου)
Ηλιόπουλος, Πελτέκης, Πρέτσι, Μωυσίδης, Μαγγίζης, Ξανθόπουλος, ( 72’ Αβραμίδηςπ), Καραγιάννης, 65’Πέλκας), Κεσίδης, Κυζιρίδης, (76’ Παρασίδης), Σαμαράς, Τσάνι.

Πιερικός: (Λεωνίδας Μπίλης)
Γκάρας, Μαυρίδης, Πιτσόλης, Τουλίκας, Δεληγιάννης, Κυπαρίσσης, Κατσαβάκης, Παπαδόπουλος, Χατζηκωνσταντίνου, Μητακίδης, Κατσαμάγκας.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:















































































5 σχόλια:

  1. Που χάθηκε εκείνο το παλικάρι που έλεγε ότι ο Εδεσσαϊκός δεν έχει μοίρα με τους πρώην του ΑΣ?? Λιποθύμησε μήπως στο γκολ του Σαμαρά??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι τόσο σχετικός με το ποδόσφαιρο, που έκρινες από το πρώτο παιχνίδι;
      Πέρυσι, οι ίδιοι μάζεψαν όλους κι όλους πέντε βαθμούς στον δεύτερο γύρο, οπότε κάνε λίγη υπομονή και σε λίγο θα αρχίσει το γέλιο.

      Υ.Γ.: Μαντηλάκι για το κλάμα, θα κάνει χορηγία ο Γιάννου.

      Διαγραφή
    2. Εδώ θα είμαστε να το δούμε. Ο εδεσσαικος δλδ γιατί εσύ θα κρυφτείς σε κανένα λαγούμι

      Διαγραφή
  2. Μπιλάκο, καλή αρχή έκανες. Μπράβο στον Εδεσσαϊκό και μακάρι να έχει την περσινή πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλιό κοράκι καθαρό πέναλτι δν μας έδωσε. Μια ζωή Πιερικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365