Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΣ Πρόμαχοι - Νίκη Αξού 1 - 2 / Διπλό και αναρρίχηση

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Σημαντική νίκη μέσα στου Προμάχους για την Νίκη Αξού που επικράτησε με σκορ 2-1 του τοπικού ΑΣ Πρόμαχοι και αναρριχήθηκε στον βαθμολογικό πίνακα της Α1.

Το παιχνίδι ήταν καλό με τις δύο ομάδες να κυνηγούν με πείσμα την νίκη, που τελικά χαμογέλασε στους φιλοξενούμενους που έδειξαν μεγαλύτερη ετοιμότητα και σαφώς ήταν πιό έτοιμοι από τους γηπεδούχους που πάλαιψαν με όσες δυνάμεις είχαν, αλλά ήταν ακίνδυνοι επιθετικά και δεν απείλησαν ιδιαίτερα.

Στο 23’ ο Γιώργος Κάρτζιος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ, εκμεταλλευόμενος σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων, ενώ στο 82’ οι φιλοξενούμενοι στο 82’ κέρδισαν πέναλτι και ο Τάσος Σιδέρης που ανέλαβε την εκτέλεση του, έγραψε το 0-2.

Στο 90’ ο Νίκος Νάνος με θαυμάσια εκτέλεση φάουλ μείωσε το σκορ, γράφοντας το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Αργυρός, Μανωλάκης, Παρούτογλου.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:










































2 σχόλια:

  1. ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΕΚΟΨΕΣ ΣΤΟ Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΓΙΑ ΟΦΣΑΙΤ, ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λες βρε ασχετε δεν υπήρχαν οι προμαχοι στο γήπεδο για 10 γκολ ήσασταν πονάει αλλά δεν πειράζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365