Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Πρόκριση στους 16 ο ΑΣ Γιαννιτσά

Πρόκριση στους 16 ο ΑΣ Γιαννιτσά
Νικηφόρα πέρασε από το Μεσσιανό ο ΑΣ Γιαννιτσά με αντίπαλο τον τοπικό Κεραυνό, τον οποίου επικράτησε με σκορ 4-1 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν σκορ στο 11´ με τον Τσολακίδη, για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Σοφιανίδη στο 14’ που ισοφάρισε το σκορ.

Στο 22’ ο Παρσόπουλος έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους που πριν βγει το ημίχρονο έφτασαν στο 1-3 με εκτέλεση πέναλτι του Καψάλης Α. στο 37’ για να κλείσει το σκορ στο 63´ ο Παρσόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Βασιλειάδης, Δέλλιος, Σαββίδης.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365