Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Νεκρός 17χρονος στη Μάνδρα: Εντοπίστηκε και καταθέτει ο αδερφός του

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών

Ένας 17χρονος εντοπίστηκε νεκρός, σήμερα το απόγευμα, στην οδό Λούτσας στη Μάνδρα Αττικής.


Η περιοχή όπου βρέθηκε νεκρός ο ανήλικος, έχει εγκαταλελειμμένα εργοστάσια και βιοτεχνίες. Ο 17χρονος είχε πάει μαζί με τον μικρότερο αδερφό του να βοσκήσουν τα πρόβατα και δεν απαντούσαν στα κινητά τους τηλέφωνα, όταν τους αναζήτησε η οικογένειά τους, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν.


Σύμφωνα με το protothema.gr, στη συνέχεια άρχισαν να τους αναζητούν και βρήκαν τον 17χρονο νεκρό, ο οποίος φέρεται να είχε κατεβασμένο το παντελόνι του. Ο ανήλικος φέρει τραύμα στο κεφάλι, στο πίσω μέρος, από καραμπίνα ενώ δίπλα του βρέθηκε ένας κάλυκας.


Ο αδερφός του, ο οποίος στην αρχή ήταν άφαντος, εντοπίστηκε και δίνει κατάθεση.


Την υπόθεση έχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365