Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Θρήνος για τον ξαφνικό χαμό του 19χρονου Αλέξανδρου

Ο Αλέξανδρος έχασε τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Τετάρτης

Σοκ και απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει σε όσους τον γνώριζαν ο αιφνίδιος θάνατος του νεαρού Αλέξανδρου Σαλονικίδη.


Ο Αλέξανδρος έχασε τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Τετάρτης (9/11) στην Καλαμαριά. Ήταν μόλις 19 ετών.


Ο άτυχος νεαρός, οδηγώντας τη μοτοσικλέτα του, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Ικάρων, στη 01:30 τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.


Όντας φίλαθλος του Άρη, λίγες ώρες πριν, το βράδυ της Τρίτης, βρισκόταν στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης”, για να δει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, κόντρα στη Λαμία.


Ο Αθλητικός Σύλλογος Άρης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον 19χρονο, εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη του για τον άδικο, πρόωρο και απροσδόκητο θάνατό του.


Η ανακοίνωση του Α.Σ. Άρη:


“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον άδικο, πρόωρο και απροσδόκητο χαμό του φιλάθλου της ομάδας μας, Αλέξανδρου Σαλονικίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 19 ετών.


Η οικογένεια του Συλλόγου μας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.


Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…”


Αντίο στον αδικοχαμένο νεαρό είπε και ο σύνδεσμος φίλων Άρη, Super 3, με ανακοίνωση στα social media.


Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Super 3:


“Κάτι τέτοιες στιγμές δε ξέρεις τι να πεις, νιώθεις κενός, παγωμένος… Μια μαύρη μέρα ξημέρωσε σήμερα για την οικογένεια του συνδέσμου μας μετα το ξαφνικό χαμό του αδελφού μας, Αλέξανδρου Σαλονικίδη… Παλικάρι 19 χρονών, μαγκάκι και οπαδός… Έτσι είναι η πουτάνα η ζωή, χθες το βράδυ αγκαλιά στο πέταλο και σήμερα έφυγες μακριά μας… Σάλο αδερφέ μας καλό παράδεισο να έχεις δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ…


SUPER 3 ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365