Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Το γήπεδο Γαλατάδων έδρα του Αλμωπού Κ19

Το γήπεδο Γαλατάδων έδρα του Αλμωπού Κ19
Τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Γαλατάδων θα χρησιμοποιεί η ομάδα Κ19 του Αλμωπού Αριδαίας στα παιχνίδια του πρωταθλήματος νέων της SL2 σε όλη την σεζόν, όταν θα αγωνίζεται σαν γηπεδούχος.

Η αρχή έγινε την περασμένη Κυριακή με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό και από εδώ και στο εξής η ομάδα νέων των κυανολεύκων θα αγωνίζεται στο γήπεδο των Γαλατάδων, που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται από την διοργανώτρια αρχή.

Αρωγός στην παραχώρηση του γηπέδου, αλλά και σε ότι άλλο χρειάζεται ο Αλμωπός, η διοίκηση του Ολυμπιακού Γαλατάδων που με επικεφαλής τον πρόεδρο Φίλιππο Μηλώση παρέχει κάθε ευκολία σε αυτή την φιλοξενία προς τον εκπρόσωπο της Πέλλας στην SL2.

Πραγματικά πρόκειται για μια αξιολόγη κίνηση της διοίκησης του Ολυμπιακού, που παραχώρησε το γήπεδο την στιγμή που όλοι γνωρίζουμε ότι η συντήρηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων βαραίνει τους παράγοντες, που βάζουν κόπο και χρόνο, αλλά και οικονομικό κόστος για να διατηρούνται σε καλή κατάσταση οι αθλητικές εγκαταστάσεις.

3 σχόλια:

  1. Ο Αλμωπος χρειάζεται να πιστέψει στα δικά του παιδιά.ειδαμε και πέρσυ με τους εισαγομενους τι έγινε.φετος να δέσουν και του χρόνου να πρωταγωνιστησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όταν είσαι ομάδα SL2 δικά σου παιδιά είναι η κεντρική Μακεδονία.Όταν είσαι SL1 δικά σου παιδιά είναι όλα τα ελληνόπουλα ,κι όταν είσαι Γ εθνική δικά σου παιδιά είναι ο Νομός.Διαλέγεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες βρε καημένε που ειναι η κεντρική Μακεδονία μόνο η αλμωπια είναι

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365