Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

ΦΩΤΟ: Εθνικός Γιαννιτσών - ΑΣ Γιαννιτσά 2 - 3 / Στον ΑΣ το ντέρμπι των Γιαννιτσών

Δείτε τις φωτό του Γιώργου Δημητριάδη

Ένα εκπληκτικό παιχνίδι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν οι αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στο γήπεδο της Ν. Τραπεζούντας, με τον ΑΣ Γιαννιτσά να παίρνει μεγάλη νίκη με σκορ 3-2 του συμπολίτη και μέχρι σήμερα αήττητου Εθνικού.

Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, πέντε γκολ, αποβολή, ένταση, πάθος και πολλά νεύρα μεταξύ των παικτών.

Το παιχνίδι ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου, ενώ στην επανάληψη το θέαμα δεν ήταν ανάλογο με την σκοπιμότητα να παίρνει την σκυτάλη.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και πολύ νωρίς μόλις στο 6’ άνοιξαν το σκορ με τον Νίκο Κυργερίδη, αλλά σιγά-σιγά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και βγήκαν μπροστά για να απαντήσουν στο 18’ με τον Τάσο Καψάλη να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα και στο 31’ έφεραν τούμπα το παιχνίδι, όταν σε ανατροπή του Αντώνη Παρσόπουλου από τον Νίκο Δεληχατζή, υπεδείχθη πέναλτι και ο Χρήστος Κοσέογλου έγραψε το 1-2.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και λίγο πριν λήξει το ημίχρονο στο 45’ έφτασαν στην ισοφάριση με τον Χρήστο Γρηγοριάδη (Τίτο) να γράφει το 2-2, αλλά και πάλι ο ΑΣ Γιαννιτσά είχε απάντηση, με τον Κώστα Σοφιανίδη στο 45’+3’ να γράφει το 2-3.

Στην επανάληψη και σχετικά νωρίς οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γιώργου Τερζή στο 53’ και πρόσεξαν περισσότερο την άμυνα τους με μοναδικό σκοπό να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, κάτι που πέτυχαν καταθέτοντας ψυχή στον αγωνιστικό χώρο, με τους γηπεδούχους να διατηρούν την υπεροχή και να αναζητούν την ισοφάριση, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, μη εκμεταλευόμενοι και το αριθμητικό τους πλεονέκτημα.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Αργυρός, Δέλλιος, Αδραμάνης που σε γενικές γραμμές πέτυχαν στο έργο τους.

Συνθέσεις:

Εθνικός:(Φώτης Μητσάκης-Πόλυς Χαραλαμπίδης)

Δεληχατζής, Ρέις, Γιόντης, Γρηγοριάδης, Κυργερίδης, Γκουγκουλούδης, Χατζηπαρασίδης, (57’ Καμπάνης), Καραδήμος, Γουστέρης, Καράμπελας, Σιταράς, (67’ Στεφανίδης).


ΑΣ Γιαννιτσά:(Σταύρος Κωστογλίδης)

Δομουκτσίδης, Παπαδόπουλος, (52’ Στεργίου), Βακαλίδης, Σαλονικίδης, Κοντσίδης, Τερζής, Καψάλης Α., Μπιγκάνος, Κοσέογλου, (88’ Καψάλης Ε.), Σοφιανίδης, Παρσόπουλος.


Δείτε τις φωτό του Γιώργου Δημητριάδη G.D. Create Photos:














































11 σχόλια:

  1. Σταθούλη Καράμπελα, πήρες την απάντηση που σου άξιζε. Την επόμενη φορά που θα μπεις στο κατάστημα του Ασλανίδη, αντί να εύχεσαι να διαλυθεί ο Α.Σ. να πάρεις μαζί σου χαρτομάντηλα για την κλάψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάσου να είσαι 60 χρόνων να θες να το παίξεις πρόεδρος ή δημοσιογράφος και να ψάχνεις το πενταευρω και να γλύφεις δεξιά και αριστερά . Τι κρίμα ....

      Διαγραφή
    2. Για κάνε την μετάφραση, γιατί μάλλον μόνο εσύ κατάλαβες τι εννοείς.

      Διαγραφή
  2. Μπράβο στον ΑΣ για την νίκη , τους άξιζε . Το 10άρι τους όλα τα λεφτά. Παικταράς σε όλο τον αγώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περηφανα Γιαννιτσα της Α1... η μεγαλυτερη πολη του Νομου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι καλά να λες. Εδώ ομάδες με τεράστια ιστορία και έχουν εξαφανιστεί.

      Διαγραφή
  4. Όσοι ήταν στον αγώνα είδαν μια ομάδα που δεν ήταν στην μέρα της να προσπαθεί να παίξει μπάλα κ να είναι 90 λεπτά στην περιοχή του άλλου και μια ομάδα να παίζει βολε τερματοφύλακα στο 9 ( 20 φορές τουλάχιστον) και το θεωρείται αυτό ποδόσφαιρο. Και στο 2 ημίχρονο να πέφτουν 5 φορές από 3 λεπτά για τραβήγματα και κράμπες και να παιχτεί μόνο ένα 20 λεπτό μέσα στην εστία του Δομουκτσιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσούζει, Τσαλιώτη; Περαστικά σου και καλή χώνεψη.

      Υ.Γ.: Είσαι τελείως άσχετος από ποδόσφαιρο και γεμάτος κόμπλεξ. Η ιστορία για άλλη μία φορά έγραψε ότι θα είστε πάντα δεύτεροι, αλλά και τρίτοι (πριν την διάλυση του ΠΑΟΚαρυωτών).
      Μια πόλη, μια ομάδα.

      Διαγραφή
  5. Πόσα κιλά μπάλα ξέρεις ρε 6 τι τους έπαιξες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ κλάμα στο αιώνιους δεύτερους της πόλης, και όχι μόνο. Οι δηλώσεις της πλάκας και όλες οι γελοιότητες του καλοκαιριού, επέστρεψαν στα μούτρα τους.
    Πού είναι τώρα εκείνοι οι πανηγυρτζίδες που έμπαιναν στη σειρά για τζάμπα σουβλάκι στον χορό του Εθνικού, στο 8ο σχολείο, και μιλούσαν για διάλυση του Α.Σ.;
    Έτσουξε; Βάλτε ταλκ για ανακούφιση και καλή ανάρρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχαααα... η ιστορία έγραψε και δεν ξεγράφει. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες που ούτε ένα πεντάχρονο δεν θα έλεγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365