Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Πρώτο τρίποντο για τον ΑΣ Σεβαστιανά 2018

Δείτε τι αναφέρει το γραφείο τύπου του ΑΣ Σεβαστιανά 2018
Το πρώτο τρίποντο πανηγύρισε ο ΑΣ Σεβαστιανά 2018 που συνέτριψε το Πατριαρχείο με σκορ 7-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντώνη Θεοδώρου που πέτυχε χατ-τρικ.

Δείτε τι αναφέρει το γραφείο τύπου του ΑΣ Σεβαστιανά 2018:

Με το ευρύ σκορ 7-1 η ομάδα μας επικράτησε έναντι του ΠΑΟΚ Πατριαρχείου. 

Ένα παιχνίδι όπου η ομάδα μας έδειξε από την αρχή την διάθεση της ώστε να πάρει τους 3 βαθμούς με όρεξη για να δημιουργήσει φάσεις και να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο.

1-0 5’ Μπουτκάρης 

2-0 17’ Χατζηβασιλειάδης

3-0 26’ Χατζηβασιλειάδης

4-0 38’ Θεοδώρου Α. (πέναλτι)

4-1 41’ Φραγκής

5-1 55’ Θεοδώρου Α.

6-1 70’ Θεοδώρου Α.

7-1 73’ Γρηγοριάδης


Θα θέλαμε να ευχηθούμε περαστικά στον παίκτη του ΠΑΟΚ, Βασίλη Στεφανίδη, όπου αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο. Καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. 

Ακόμη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Νίκης Καλής για την παραχώρηση του γηπέδου και την άψογη συνεργασία ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ευχόμαστε στην ομάδα του ΠΑΟΚ Πατριαρχείου καλή συνέχεια στο υπόλοιπο της περιόδου, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365