Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Νεκρή η 21χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Καμάρα

H 21χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Δυστυχώς πέθανε τελικά  η 21χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Καμάρα, στην Θεσσαλονίκη. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, η 21χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, γύρω στις 08:00 το πρωί της Κυριακής.


Η οικογένεια, σε μια γενναία και αξιέπαινη κίνηση, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα της κοπέλας, και πλέον θα γίνει εξέταση για να διαπιστωθεί ποια μπορούν να αξιοποιηθούν και να σώσουν άλλους ανθρώπους.


Στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί στα Χανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365