Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Σοκαριστική καταγγελία: Έκλεψαν την 21χρονη Έμμα που παρασύρθηκε ενώ ήταν αιμόφυρτη στον δρόμο!

Όταν το κορίτσι έπεσε στο έδαφος και χτύπησε, κάποιος της πήρε απο την τσάντα το πορτοφόλι με μεγάλο χρηματικό ποσό
Μία σοκαριστική καταγγελία έκανε ο Νίκος Ρουσσόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας της 21χρονης Εμμανουέλας, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Εγνατία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έχασε τη ζωή της.


Όπως δήλωσε ο κ. Ρουσσόπουλος στους δημοσιογράφους, έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, η Έμμα είχε πάνω της 1.500 ευρώ σε μετρητά όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο, ποσό το οποίο δεν βρέθηκε ποτέ.


«Όταν το κορίτσι έπεσε στο έδαφος και χτύπησε, κάποιος της πήρε απο την τσάντα το πορτοφόλι με μεγάλο χρηματικό ποσό. Μιλάμε για 1.500 ευρώ. Η υπόθεση θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα προκειμένου να ασκηθούν διώξεις και να διαταχτεί προκαταρκτική έρευνα γιατί το ποσό αυτό υπήρχε και μετά το συμβάν εξαφανίστηκε», δήλωσε ο κ. Ρουσσόπουλος.


Στην ανακρίτρια οι γονείς της 21χρονης φοιτήτριας

Στην ανακρίτρια μετέβησαν το πρωί της Τρίτης οι γονείς της 21χρονης φοιτήτριας, η οποία έχασε τη ζωή της, αφότου χτυπήθηκε από όχημα στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη από τον ασυνείδητο οδηγό του αυτοκινήτου. Οι γονείς της κοπέλας ζητούν να αλλάξει το κατηγορητήριο.


«Προσήλθαμε στο δικαστήριο με την οικογένεια προκειμένου να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας και να λάβουμε τη δικογραφία. Η οικογένεια επομένως καθίσταται διάδικος» ανέφερε ο δικηγόρος Νικόλαος Ρουσσόπουλος στους δημοσιογράφους, γνωστοποιώντας  παράλληλα καταγγελία σύμφωνα με την οποία η Έμμα είχε πάνω της 1.500 ευρώ, ποσό το οποίο δεν βρέθηκε ποτέ.


Αναφορικά με την απολογία του κατηγορούμενου ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, ο δικηγόρος είπε: «Ο κατηγορούμενος είναι το πρόσωπο σε μια ποινική δίκη και έχει το δικαίωμα να υποστηρίξει ό,τι θέλει. Επέλεξε να διαψεύσει τους μάρτυρες και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, αντί να ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη. Αυτό για το οποίο ζήτησε συγγνώμη είναι τελείως προσχηματικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365