Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Σκοτώθηκε σε τροχαίο 22χρονος φοιτητής – Η τραγωδία που βύθισε στο πένθος ένα ολόκληρο χωριό

Ο άτυχος νέος τραυματίστηκε θανάσιμα
Φοιτητής στην Πάτρα ήταν ο 22χρονος νέος που έχασε τη ζωη του σε τροχαίο δυστύχημα, στην Ματαράγκα Μακρυνείας, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου το απόγευμα. 

Ο άτυχος νέος τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε, συγκρούστηκε με καρότσα τρακτερ, στον κεντρικό δρόμο του χωριού.

Μεγάλη του αγάπη η γυμναστική και όπως φαίνεται στον λογαριασμό του στο instagram, όπου και ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, περνούσε πολλές ώρες στο γυμναστήριο.

Ο δήμαρχος της περιοχής Σπύρος Κωνσταντάρα -που διατηρεί προσωπικές σχέσεις με την οικογένεια του νεαρού- ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το παρακάτω σχόλιο: «Τι λόγια να βρεις να παρηγορήσεις μια οικογένεια και μια μικρή κοινωνία , όταν ένα παιδί 22 μόλις ετών, βρίσκει τραγικό θάνατο σε τροχαίο ατύχημα, όπως ο Φώτης μας από τα Σιταράλωνα; Μόνο βουβός πόνος και προσευχή… Καλό παράδεισο μικρέ μου φίλε».

1 σχόλιο:

  1. Αχ ψυχούλα αχ καρδούλα ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα σου κουράγιο να δίνει στην οικογένεια σου και στους φίλους σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365