Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Θρήνος για τον 28χρονο που σκοτώθηκε στη Μεσογείων, «όχι αγόρι μου όμορφο» (ΦΩΤΟ)

Έτρεχε να προλάβει το λεωφορείο
Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι χθες τα ξημερώματα ένα νέο παιδί μόλις 28 χρονών έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από δύο αυτοκίνητα στη λεωφόρο Μεσογείων.

Ο 28χρονος νέος, ήταν αρχισμηνίας και υπηρετούσε στην Πολεμική Αεροπορία. Όπως κάθε μέρα πήγαινε στην υπηρεσία του, όμως χθες αυτό δεν έγινε.


Έτρεχε να προλάβει το λεωφορείο και προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο κάτω από τη γέφυρα Καλατράβα στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της Κατεχάκη.


Τότε ένα αυτοκίνητο τον χτύπησε και τον εκσφενδόνισε στο αντίθετο ρεύμα όπου χτυπήθηκε από ακόμα ένα όχημα.


Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε καθώς τα τραύματα του ήταν πολύ βαριά.


Ο αρχισμηνίας Αντρέας Τζαμτζής είχε καταγωγή από τον Βόλο και έμενε στο Νέο Ψυχικό.


Οι φίλοι του δεν μπορούν να το πιστέψουν και έχουν «γεμίσει» το προφίλ του στο Facebook με μηνύματα όπως, «Όχι αγόρι μου όμορφο δεν μπορεί δεν μπορεί να ήσουν εσύ αυτός που άκουσα πρωι πρωι στις ειδήσεις Αχ αγοράκι μου χρυσό πόσο λυπάμαι λυπάμαι λυπάμαι. Πόσο άδικη η ζωή μα πόσο άδικη! Καλοτάξιδος αγορίνα κ στείλε εδώ κάτω στη μανούλα σου κ σε όλους όσους αγάπησες κ σε αγάπησαν τη βοήθεια που θα χρειαστούν για να παρηγορηθούν. Να είσαι καλά Εκεί Ψηλά στο Φως».


Ο 28χρονος αρχισμηνίας





1 σχόλιο:

  1. Αχ αγγελούδι τι λόγια να πει κανείς στην οικογένεια σου και στους φίλους σου καλό ταξίδι να έχεις στην γειτονιά των αγγέλων κουράγιο να δίνει ο Θεός στην οικογένεια σου και στους φίλους σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365