Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Ίκαρος Έδεσσας: Ήττα για το Πρωτάθλημα βόλεϊ Α2 Γυναικών - Νίκη οι Κορασίδες

Πρωτάθλημα βόλεϊ  Α2 Γυναικών& Κορασίδων

Στην Έδεσσα, η γυναικεία ομάδα ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας, για το πρωτάθλημα πετοσφαίρισης της Α2 εθνικής κατηγορίας αντιμετώπισε την ομάδα της ΜΑΣ Νίκης Αλεξανδρούπολης, η οποία παρουσιάστηκε στο γήπεδο  με 20 αθλήτριες φοβούμενη το παιχνίδι. Ο κυρ. Μουστακίδης Προπονητής της Αλεξανδρούπολης επιστράτευσε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση παλιές αθλήτριες με συμμετοχή στην Α1 εθνική.

Τα κορίτσια της Έδεσσας, παρουσίασαν μια θετική εικόνα στην απόδοση τους και κατάφεραν για τα δυο πρώτα σετ να κοντράρουν στα ίσα την ομάδα της Αλεξανδρούπολης. Στο πρώτο και στο δεύτερο σετ, είχαν καλή υποδοχή, πολλά και δύσκολα και επιτυχημένα σερβίς και καλές επιλογές στην επίθεση. Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να είναι κοντά στο σκορ και στα δυο σετ. Ακόμη όταν η ομάδα της Αλεξανδρούπολης κατάφερε να ξεφύγει με διαφορά 5 πόντος 16-21 στο 1ο σετ, κατάφεραν να πλησιάζουν στο πόντο 22-23 και τελικά να το χάσουν με 22-25. Με το ίδιο σκορ ηττήθηκαν και στο δεύτερο σετ. 

Στο τρίτο σετ στον αγωνιστικό χώρο  παρουσιάστηκε αλλαγμένη η ομάδα του Ίκαρου, λόγω και της απογοήτευσης των δυο πρώτων χαμένων σετ. Με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 14-25 και συνολικά με 3-0 σετ.

Οι9 διαιτητές θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στις αποφάσεις τους και να αντιμετωπίζουν ισότιμα όλες τις ομάδες και τους συνοδούς τους.  

Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια και των δυο ομάδων για το θέαμα που προσέφεραν στους φιλάθλους, που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.   

Οι συνδέσεις των ομάδων: 

Ίκαρος Έδεσσας: (Ρέτζιου Ευτυχία) Χρήστου Ε., Παπαδοπούλου Φ., Καστανιώτη Ι., Πορτοκαλίδου Σ., Καλειτση Ε., Σταυρίδου Α., Μαινου Σ., Ούτα Α., Μούσιου Ι., Γάτση Ε., Γάτση Π., Τοτίδου Ε., Μπαλάση Φ.

Νίκη Αλεξανδρούπολης: (Μουστακίδής Αθανάσιος) Στεφάνου Α., Κεσεσίδου Ε., Σάκαλη Ι., Καραμηχάλη Ε., Πασπαλά Ε., Λαμπρίδου Δ., Παπάζογλου Χ., Καράμπαλλη Β., Χατζηνικολάου Μ., Καράτζαλη Ελ., Φιλιππα Σ., Προφάντη Μ., Τσακιργιάννη Ι., Μπάρη Δομ.


Νίκη οι Κορασίδες

Στο πρωτάθλημα κορασίδων Κ18 οι μικρές αθλήτριες του Ίκαρου Έδεσσας επικράτησαν σχετικά εύκολα την αντίστοιχη ομάδα του Φ.Ο. Αριδαίας με 3-0 (25-12, 25-14, 25-16)σετ. 

Ίκαρος Έδεσσας: (Ρέτζιου Ευτυχία – Παπαδοπούλου Φωτεινή) Ούτα Αν., Μούσιου Ιωαν., Δούμου Αικ., Γάτση Ελ., Γάτση Πασχ., Μπαλάση  Φωτ., Πάσχου Μαρ.,Τοτίδου Ελ., Δασκαλίτση Θεοδ., Βιτουλαδίτου Ιωαν. Ουζούνη Μαγ., Ζαρζαβα Μ-Ε.

ΦΟΑριδαίας: ( Προικου Ελευθερία – Χριστοφορίδης Δημήτρης) Ουγιαριδη Ο-Ε., Τσολφά Ελ., Τζάτζη Μελ., Μπεγλοπούλου Π., Αποστολίδου μ., Κριτσάκη Αικ., Όρλη Αν., Μοσχακανίκη Ε., Κώστα Μ-Α., Παντη Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365