Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Άρης Προφήτη Ηλία - ΑΣ Σεβαστιανά 3 - 2 / Διαφήμιση ποδοσφαίρου στον Πρ. Ηλία

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Αντώνη Καρατζίδη για το Aridaia365

Ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου έγινε στο γήπεδο του Προφήτη Ηλία, όπου ο τοπικους Άρης επικράτησε με σκορ 3-2 του ΑΣ Σεβαστιανά 2018, παρουσία αρκετών φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Η αναμέτρηση ήταν πολύ καλή και οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν φουριόζοι το παιχνιδι αιφνιδιάζοντας τους αντιπάλους τους, καθώς μόλις στο 8’ ο Στοικάκης με ωραίο πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τους κιτρίνους και αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου παρότι οι φιλοξενούμενοι απείλησαν αρκετές φορές αλλά ο νεαρός γκολκήπερ Περπερίδης ήταν ανίκητος και κράτησε το προβάδισμα της ομάδας του.

Συην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξαναβρήκαν δίχτυα και στο 58’ ο Γεωργίου με πλασέ έγραψε το 2-0, ενώ στο 87’ ο Αποστολίδης με φοβερό σουτ έγραψε το 3-0.

Κάπου εκεί όλοι πίστεψαν οπτι το παιχνίδι είχε τελειώσει όμως στο 90’ ο Θεοδώρου Α. με πέναλτι μείωσε σε 3-1 και ο ίδιος παίκτης με σουτ στο παραθυράκι μείωσε στο 90’+3’ σε 3-2 δίνοντας ελπίδες στους φιλοξενούμενους, ωστόσο η αντεπίθεση τους ξεκίνησε αργά και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη.

Άριστη η διαιτησία των κ.κ Σιδηρόπουλου; Παρούτογλου, Κωνσταντινίδη.


Δείτε το φωτορεπορτάζ του Αντώνη Καρατζίδη για το Aridaia365:










































5 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δυο ομάδων για το θέαμα και το ποδοσφαιρικό ήθος που παρουσίασαν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακολουθησαμε ομορφο παιχνιδι μπραβο σε ολα τα παιδια ...

      Διαγραφή
  3. Μεγαλη ομαδα μεγάλες στιγμές συχαρητηρια GUYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφου έβαλε γκολ ο Γεωργιου ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365