Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Βίντεο ντοκουμέντο από την Κω: Η στιγμή που γονείς ξυλοκοπούν 35χρονο που φέρεται να παρενόχλησε 13χρονη

Δείτε το βίντεο
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε βράδυ Σαββάτου κατά τη διάρκεια χοροεσπερίδας γυμνασίου σε γνωστό κλαμπ του νησιού.


Με κλωτσιές έφυγε από το μπαρ στην Κω ο 35χρονος που φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά τρεις μαθήτριες Γυμνασίου, ενώ κατηγορείται ότι επιχείρησε να οδηγήσει τη μία στο αμάξι του για να τη βιάσει.


Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στην εκπομπή του Mega «Live News», επιχείρησε να ξεφύγει, ωστόσο εξαγριωμένοι γονείς τον κυνηγούν.


Επικρατεί πανζουρλισμός στο σημείο, με τους θαμώνες του μαγαζιού να τρέχουν πίσω από τον 35χρονο άνδρα. Ένας γονέας τον προλαβαίνει. Τον ρίχνει κάτω, τον χαστουκίζει και τον σέρνει στο έδαφος.


«Κάτσε κάτω, κάτω. Κάτσε κάτω ρε. Κάτσε κάτω», ακούγεται να του λέει.


Ένας ακόμη πατέρας τον προσεγγίζει και του ζητά τον λόγο που αποπειράθηκε νωρίτερα να παρενοχλήσει ένα 13χρονο κορίτσι. «Δεν έκανα τίποτα», απάντησε εκείνος.


Γύρω του συγκεντρώνονται κι άλλοι γονείς αλλά και μαθητές. Τον κρατούν ακινητοποιημένο μέχρι να φτάσει το περιπολικό.


Απολογήθηκε σήμερα ο 35χρονος

Τις δικές του εξηγήσεις ενώπιον ανακριτή έδωσε σήμερα το απόγευμα ο 35χρονος, που φέρεται να ασέλγησε σε τρεις μαθήτριες γυμνασίου, προσπαθώντας μάλιστα να σύρει μία από αυτές στο αυτοκίνητό του για να τη βιάσει.


«Δηλώνω μετανιωμένος για ό,τι έχει συμβεί, σε σχέση με ό,τι θυμάμαι. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να κάνω κακό σε κανένα κορίτσι».


«Αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε απόπειρα βιασμού. Είναι σίγουρο πάντως πως ο άντρας αυτός λειτούργησε στα πλαίσια μιας υπαίτιας μέθης, που πρέπει να συνεκτιμηθεί για την τύχη αυτού του ανθρώπου που είναι πλήρως μετανιωμένος», είπε ο δικηγόρος του.


Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε βράδυ Σαββάτου κατά τη διάρκεια χοροεσπερίδας γυμνασίου σε γνωστό κλαμπ του νησιού. Η 13χρονη κοπέλα βγήκε σε ανύποπτο χρόνο έξω από το μαγαζί.


Τότε ο 35χρονος φέρεται να την ακολούθησε, να την άρπαξε από το χέρι και να επιχείρησε με τη βία να την επιβιβάσει στο αυτοκίνητο του.


«Με έσπρωξε στα πίσω καθίσματα του οχήματος κι έπεσε πάνω μου. Μου έκλεισε με το ένα χέρι το στόμα για να μη φωνάζω και με το άλλο άρχισε να με θωπεύει», είπε η 13χρονη.


Σοκαρισμένη η μητέρα της ανήλικης μαθήτριας ανέφερε: «Προσπάθησε να την βάλει στο αυτοκίνητο. Το τηλέφωνο της κόρης μου έσπασε στην προσπάθειά της να ξεφύγει. Η κόρη μου είχε καταλάβει ότι ο δράστης παρενοχλούσε συμμαθήτριές της στο πάρτι και βγήκε έξω από τον χώρο για να ενημερώσει. Την ακολούθησε και την έβαλε με τη βία στο αμάξι. Αν δεν ήταν τα υπόλοιπα παιδιά και οι γονείς που επενέβησαν άμεσα, θα είχαν συμβεί τα χειρότερα».


«Το κορίτσι μου παραμένει τρομαγμένο. Το παρακολουθεί ειδικός και λαμβάνει μεγάλη στήριξη από όλους μας. Πέρα από τα τρία κοριτσάκια ο δράστης παρενοχλούσε και άλλα παιδιά στο χώρο του πάρτι. Η κόρη μου ήταν δυνατή, δεν φοβήθηκε και μας είπε τι συνέβη», λέει η μητέρα της 13χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365