Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Η χρηματιστηριακή αξία των ομάδων του Βορείου ομίλου - 3.54 εκατομύρια ευρώ η αξία του Αλμωπού

3.54 εκατομύρια ευρώ η αξία του Αλμωπού

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το πως κοστολογούνται οι ομάδες του 1ου ομίλου (Βόρειου)της Super League 2 στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, μέσα από το transfermarkt.

Στην πρώτη θέση των πιο «ακριβών» ομάδων του ομίλου συναντάμε τον Πανσερραϊκό του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, με αξία 6,08 εκατομμύρια ευρώ. Τα «λιοντάρια» κινήθηκαν δυναμικά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού στο μετεγγραφικό παζάρι, ενισχύθηκαν ποιοτικά σε όλες τις θέσεις και εύλογα κοστολογούνται υψηλότερα από όλους τους αντιπάλους τους.

Στις τρεις επόμενες θέσεις της λίστας, έχουμε αντίστοιχα τριπλή θεσσαλική παρουσία. Κατά σειρά λοιπόν βλέπουμε στη δεύτερη θέση τη Νίκη Βόλου (αξία: 5,10 εκατομμύρια), στην τρίτη θέση την ΑΕ Λάρισας (αξία: 4,75 εκατομμύρια) και στην τέταρτη θέση την Αναγέννηση Καρδίτσας (αξία: 4,53 εκατομμύρια).

Συνεχίζοντας παρακάτω στη σχετική λίστα με την χρηματιστηριακή αξία των ομάδων του Βόρειου ομίλου της S.L.2, εντοπίζουμε τις εξής ομάδες:

Στην πέμπτη θέση ο Παναθηναϊκός Β’ (4,48 εκατομμύρια), στην έκτη θέση ο Ηρακλής (4,23 εκατομμύρια), στην έβδομη θέση ο ΠΑΟΚ Β’ (3,55 εκατομμύρια), στην όγδοη θέση ο Αλμωπός Αριδαίας (3,54 εκατομμύρια), στην ένατη θέση η περσινή πρωταθλήτρια του ομίλου Βέροια (3,13 εκατομμύρια), στην δέκατη θέση ο νεοφώτιστος Μακεδονικός (2,73 εκατομμύρια), στην ενδέκατη θέση ο Απόλλωνας Πόντου (2,45 εκατομμύρια), στην δωδέκατη θέση ο Διαγόρας (2,38 εκατομμύρια), στη δέκατη τρίτη θέση ο Απόλλωνας Λάρισας (2,29 εκατομμύρια), στην δέκατη τέταρτη θέση ο Θεσπρωτός (2,13 εκατομμύρια) ενώ η ομάδα με τη χαμηλότερη χρηματιστηριακή αξία στην κατηγορία είναι ο επίσης νεοφώτιστος Ηρακλής Λάρισας με αξία ρόστερ στα 1,65 εκατομμύρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365