Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Φώτο και βίντεο από τον Π. Μυλότοπο - Σε γήπεδο λίμνη ξεκίνησε ο αγώνας και διεκόπη στο 3'

Φώτο και βίντεο

Το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά παρά τις αντιρρήσεις των δύο ομάδων στον Π. Μυλότοπο σε ένα γήπεδο που κανονικά έπρεπε να διεξαχθεί αγώνας πόλο.

Η Δόξα Π. Μυλοτόπου υποδεχόταν τον Μ. Αλέξανδρο Ν. Πέλλας και παρά την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, το παιχνίδι ξεκίνησε και διακόπηκε μόλις στο 3’ με το σκορ στο 0-0.

Για ποιον λόγο ταλαιπωρήθηκαν άπαντες σε αυτό το προγραμματισμένο παιχνίδι, ας το σκεφτούν καλύτερα οι αρμόδιοι που θα πρέπει να σκέφτονται ότι οι ποδοσφαιριστές είναι ερασιτέχνες και μόνο αυτό.


Διαιτητες ήταν οι κ.κ Βασιλειάδης, Παπαδόπουλος Η., Ατζαμιδάκης, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365 δεν δέχθηκαν να πληρωθούν όλο το εξοδολόγιο, όπως ορίζει ο κανονισμός και αυτό είναι προς τιμήν τους.

Δείτε σε τι γήπεδο ξεκίνησε το παιχνίδι Δόξα Π. Μυλοτόπου - Μ. Αλέξανδρος Ν. Πέλλας:












7 σχόλια:

  1. Αυτός ο πρώην διαιτητής που επέμενε τόσο πολύ να ξεκινήσει το αγώνας και το έπαιζε παράγοντας της ΕΠΣ καλό ειναι να μην ξαναπατήσει ποτέ σε γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ...
    ΜΌΝΟ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΉ ΑΚΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΚΕΦΤΕΊ
    ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΠΟΛΎ ΝΩΡΊΤΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πόσο νωρίτερα φίλε μου ο αγώνας ήταν πρωινός εσύ αν ήσουν αρμόδιος να λαβεις τη σχετική απόφαση τι θα έκανες περισσότερο για τους πρωινούς αγώνες όχι μόνο να λέμε και να γράφουμε και όποιον πάρει η μπάλα.

      Διαγραφή
  3. Ρε Βασιλειάδη Ατζαμιδακη Παπαδόπουλε τόσο πολλυ μυαλό χρειαζόταν για να μην ξεκινήσετε τον αγώνα; Και επειδή δεν είχατε ήσυχη την συνέχιση σας πήρατε το μισό εξοδολογιο !Γελάνε όλοι με αυτά που βλεπουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ντροπή να ξεκινάτε παιχνίδια σε τέτοια γήπεδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένας Περικλής που η γυναίκα του είναι γιατρός τι ζόρι τραβάει?? Χωρίς να έχει καμία εξουσία, χωρίς να είναι σε καμία λίστα αγώνα, ήρθε και απαιτούσε να ξεκινήσει ο αγώνας.... Αν χτυπούσε ένα παιδί, που με το ζόρι παίζει ποδόσφαιρο και τρέχει με την δουλειά του αυτός θα τους πλήρωνε από το παχυλό μισθό του???? Ντροπή του χρόνου με τέτοιες συμπεριφορές ούτε οι μισές ομάδες... Καληνύχτα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαράδεκτος ο και καλά παρατηρητής αγώνα ο Βασιλειάδης μπήκε στο αγωνιστικό χώρο με στυλ χιλίων καρδιναλίων με το ζόρι να μπούν οι ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο σε ένα γήπεδο ακατάλληλο για αγώνα , χωρίς να τον νοιάζει η ακεραιότητα τον παικτών , για όλο αυτό το χάλι φταίει αυτός και όχι η διαιτητική τριάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365