Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη είχε παλαιότερα ο 43χρονος ιερέας που αυτοκτόνησε

Ο 43χρονος φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα
Πατέρας δυο ανήλικων παιδιών ήταν ο 43χρονος ιερέας από την Πάτρα, ο οποίος σήμερα το πρωί έδωσε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της μητέρας του που βρίσκεται στην περιοχή των Προσφυγικών, επί των οδών Ελλησπόντου και Φαναρίου.


Ο 43χρονος σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ιερουργούσε στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στο Αίγιο, με τους πιστούς και τους συν λειτουργούς του να μην μπορούν να πιστέψουν την οικογενειακή τραγωδία.


Την είδηση του τραγικού θανάτου του επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του Ιωάννης Παπαναστασόπουλος, ο οποίος το 2020 τον εκπροσωπούσε νομικά, καθώς ο ιεράς είχε συλληφθεί λίγο πριν την έναρξη της καρναβαλικής περιόδου να βάζει φωτιές σε καρναβαλικούς μπάστακες, που είχαν στηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης.


Τέλος, ο 43χρονος φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία δεν κατάφερε όπως όλα δείχνουν να τα διαχειριστεί με αποτέλεσμα άγνωστο πως και γιατί, να δώσει τέλος στη ζωή του αφήνοντας πίσω την οικογένεια του.  


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365