Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Ρόδος: Άλλους τρεις έχει σκοτώσει η 45χρονη που δολοφόνησε την ηλικιωμένη

Ανατριχιαστική εξέλιξη

Ανατριχιαστική εξέλιξη παίρνει η δολοφονία της ηλικιωμένης στη Ρόδο με την 45χρονη οικιακή βοηθό που έκανε την πράξη να ομολογεί ότι έχει σκοτώσει άλλους τρεις ανθρώπους. 


Η γυναίκα η οποία συνελήφθη για την δολοφονία μιας 75χρονης ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι έχει σκοτώσει άλλους τρεις ηλικιωμένους με την υπόθεση να εξελίσσεται σε θρίλερ.


Σύμφωνα όσα είπε η 45χρονη οικιακή βοηθός σε διαβητικό έδωσε μεγάλη ποσότητα ζάχαρης, στην άλλη περίπτωση σκότωσε ένα άτομο με ξυλοδαρμό, ενώ για τον τρίτο φόνο χρησιμοποίησε μαξιλάρι.


Η ίδια ομολόγησε επίσης, ότι είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει και το παιδί της, όταν αυτό ήταν σε μικρή ηλικία.


Και τους τρεις για τους οποίους ισχυρίζεται η 45χρονη ότι τους δολοφόνησε έχουν πιστοποιητικό θανάτου. Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας Ρόδου και ζητάει να γίνει προανάκριση προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου.


Να σημειωθεί ότι η 45χρονη, πάσχει από ψυχικό νόσημα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κρατικό ίδρυμα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η περίπτωσή της και η ομολογία της εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365