Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Φρίκη: 47χρονος συνελήφθη για βιασμούς κατ' εξακολούθηση της κόρης του

Ένας 47χρονος άνδρας συνελήφθη στο Ψάρι Κορινθίας ύστερα από ένταλμα του ανακριτή
Ο 47χρονος πατέρας συνελήφθη χθες και οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για αύριο στη μία το μεσημέρι.

Ένας 47χρονος άνδρας συνελήφθη στο Ψάρι Κορινθίας ύστερα από ένταλμα του ανακριτή, καθώς η 19χρονη κόρη του πήγε στην Ασφάλεια Αγρινίου και είπε πως ο πατέρας της την βιάζει τα τελευταία δύο - τρία χρόνια στο πατρικό της σπίτι.

Σύμφωνα με το korinthostv, η κοπέλα σπουδάζει στο Αγρίνιο, αφού ο πατέρας της της επέτρεψε να συνεχίσει τις σπουδές της αν δεχόταν να τη βιάζει όταν επέστρεφε στην Κόρινθο.

Εναντίον του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια Αγρίνιου, η οποία υποβλήθηκε υπηρεσιακά και εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης.

O 47χρονος πατέρας συνελήφθη στο Ψάρι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου και οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Εισαγγελία Κορίνθου, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365